Hocam önerdiğiniz gibi MSI 4070 Ti Super alacağım teşekkür ediyorum size.
benim bulabildigim Pazarama bu var bi inceleyin dilersenizMSI'nin hangi modeli? Ventus ise önermem soğutması iyi sayılmaz, ona kıyasla yakın fiyatta iken Galax'ın bu modelini almanız çok daha iyi olur şu an da en iyi F/P olan 4070 Ti Super'lerden birisi bu.
GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD6MER) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr
benim bulabildigim
MSI RTX 4070 Ti SUPER 16G GAMING X SLIM 16GB Geforce RTX4070TiS GDDR6X 256bit HDMI 3xDP 16x Ekran Kartı
bu var bi inceleyin dilerseniz
30 Bin TL bütçe İle ekran kartı önerisi arıyorum.
İşlemcim Ryzen 5 7600X
Anakart ASUS Prime B650M-A Wi-Fi 2
RAM Patriot 2x16 6000MHz CL36
Benim bulabildigim Pazarama bu var bir inceleyin dilerseniz
MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim 12G 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim 12G 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim 12G 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 28.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu çok pahalı gibi 4080 fiyatına giriyor artık, illa MSI mi olmasını istiyorsunuz?
4070 Ti Super fiyatında 4070 Super
Nerede hocam? Varsa bizde alalım.
illa Msi olması şart değil tabiki ama bilindik bir marka almak istedim açıkçası Msi Asus Gigabyte gibi cok fazla bilgim olmadığı için en iyi seçenek hangisi bilemiyorumBu çok pahalı gibi 4080 fiyatına giriyor artık, illa MSI mi olmasını istiyorsunuz?
4070 Ti Super fiyatında 4070 Super
İlla MSI olması şart değil tabii ki ama bilindik bir marka almak istedim açıkçası MSI ASUS Gigabyte gibi cok fazla bilgim olmadığı için en iyi seçenek hangisi bilemiyorum.
Gerçekten ilginiz ve cevabınız için minnettarım son olarak 20-25k arası bir bütçe olursa ekran kartı öneriniz ne olur kıyaslayıp satın alacağım vakit ayırdığınız için teşekkür diyorumMarkadan çok modele bakmanız daha iyi olur. Zaten Galax, PNY, INNO3D gibi markalar yurt dışında oldukça bilindik ve popüler markalar, sadece ülkemizde o kadar fazla bilinmiyorlar. Ancak burada herhangi birine sorsanız, size aynı şeyi söyler. Attığım Galax'ın bu modelinin soğutması, fiyatına göre çok iyidir üst segment denebilir. MSI ve Gigabyte gibi markaların bu fiyatlardaki soğutucuları giriş seviyesidir, çok iyi sayılmazlar. Mesela aynı fiyatta MSI'ın Ventus modeli var, ama o kartın soğutması kötü, kasanıza sığacağından eminseni, size Galax'ın bu modeli kadar iyi fiyat/performans oranına sahip bir 4070 Ti Super olmadığını söyleyebilirim.
Gerçekten ilginiz ve cevabınız için minnettarım son olarak 20-25k arası bir bütçe olursa ekran kartı öneriniz ne olur kıyaslayıp satın alacağım vakit ayırdığınız için teşekkür diyorum.