30 bin TL'ye ekran kartı önerisi

Hocam önerdiğiniz gibi MSI 4070 Ti Super alacağım teşekkür ediyorum size.

MSI'nin hangi modeli? Ventus ise önermem soğutması iyi sayılmaz, ona kıyasla yakın fiyatta iken Galax'ın bu modelini almanız çok daha iyi olur şu an da en iyi F/P olan 4070 Ti Super'lerden birisi bu.

MSI'nin hangi modeli? Ventus ise önermem soğutması iyi sayılmaz, ona kıyasla yakın fiyatta iken Galax'ın bu modelini almanız çok daha iyi olur şu an da en iyi F/P olan 4070 Ti Super'lerden birisi bu.

benim bulabildigim Pazarama bu var bi inceleyin dilerseniz

benim bulabildigim

MSI RTX 4070 Ti SUPER 16G GAMING X SLIM 16GB Geforce RTX4070TiS GDDR6X 256bit HDMI 3xDP 16x Ekran Kartı​

bu var bi inceleyin dilerseniz

30 Bin TL bütçe İle ekran kartı önerisi arıyorum.
İşlemcim Ryzen 5 7600X
Anakart ASUS Prime B650M-A Wi-Fi 2
RAM Patriot 2x16 6000MHz CL36

Benim bulabildigim Pazarama bu var bir inceleyin dilerseniz

Bu çok pahalı gibi 4080 fiyatına giriyor artık, illa MSI mi olmasını istiyorsunuz?

4070 Ti Super fiyatında 4070 Super :facepalm:

Nerede hocam? Varsa bizde alalım.

4070 Super, 24-26 bin arası. 30 bine alınacak bir kart değil, 30 bin 4070 Ti Super'lere fazla yaklaşıyor.

"Bu 33 bin, 30 bin değil" dersen bile, düz 30 bine hala 4070 Ti'lar ve 7900XT'ler var. Yani yine mantıklı değil. Her ne kadar çok az bir fark ile Ti Super'e çıkmak çok daha iyi olsa da, yani 4070 Super 30 bine kesinlikle alınır bir kart değil.

Bu çok pahalı gibi 4080 fiyatına giriyor artık, illa MSI mi olmasını istiyorsunuz?

4070 Ti Super fiyatında 4070 Super :facepalm:
illa Msi olması şart değil tabiki ama bilindik bir marka almak istedim açıkçası Msi Asus Gigabyte gibi cok fazla bilgim olmadığı için en iyi seçenek hangisi bilemiyorum

İlla MSI olması şart değil tabii ki ama bilindik bir marka almak istedim açıkçası MSI ASUS Gigabyte gibi cok fazla bilgim olmadığı için en iyi seçenek hangisi bilemiyorum.

Markadan çok modele bakmanız daha iyi olur. Zaten Galax, PNY, INNO3D gibi markalar yurt dışında oldukça bilindik ve popüler markalar, sadece ülkemizde o kadar fazla bilinmiyorlar. Ancak burada herhangi birine sorsanız, size aynı şeyi söyler. Attığım Galax'ın bu modelinin soğutması, fiyatına göre çok iyidir üst segment denebilir. MSI ve Gigabyte gibi markaların bu fiyatlardaki soğutucuları giriş seviyesidir, çok iyi sayılmazlar. Mesela aynı fiyatta MSI'ın Ventus modeli var, ama o kartın soğutması kötü, kasanıza sığacağından eminseni, size Galax'ın bu modeli kadar iyi fiyat/performans oranına sahip bir 4070 Ti Super olmadığını söyleyebilirim.

Markadan çok modele bakmanız daha iyi olur. Zaten Galax, PNY, INNO3D gibi markalar yurt dışında oldukça bilindik ve popüler markalar, sadece ülkemizde o kadar fazla bilinmiyorlar. Ancak burada herhangi birine sorsanız, size aynı şeyi söyler. Attığım Galax'ın bu modelinin soğutması, fiyatına göre çok iyidir üst segment denebilir. MSI ve Gigabyte gibi markaların bu fiyatlardaki soğutucuları giriş seviyesidir, çok iyi sayılmazlar. Mesela aynı fiyatta MSI'ın Ventus modeli var, ama o kartın soğutması kötü, kasanıza sığacağından eminseni, size Galax'ın bu modeli kadar iyi fiyat/performans oranına sahip bir 4070 Ti Super olmadığını söyleyebilirim.
Gerçekten ilginiz ve cevabınız için minnettarım son olarak 20-25k arası bir bütçe olursa ekran kartı öneriniz ne olur kıyaslayıp satın alacağım vakit ayırdığınız için teşekkür diyorum

Gerçekten ilginiz ve cevabınız için minnettarım son olarak 20-25k arası bir bütçe olursa ekran kartı öneriniz ne olur kıyaslayıp satın alacağım vakit ayırdığınız için teşekkür diyorum.

20-25k için.

AMD tarafından.

NVIDIA tarafındanda bu olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı