30 bin TL'ye Gaming laptop önerisi

Bütçe
30.000

Mehmet Sessiz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Taksit ile Gaming laptop almayı düşünüyorum zamlar gelmeden önce. Aslinda uni ogrencilerine gelecek indirimi bekleyecektim fakat bu gidisle fiyatlar daha da ucacak ve o indirim ile daha sonra telefon alirim diye düşündüm. Bilgisayar konusunda bayağı da arastirdim aslinda piyasayi ve en F/P urunu seçmek istiyorum. Aklima yatan markalar ASUS, HP, Acer markalaridir.( Monster ve Casper onermeyiniz.) Soyle 2-3 tane köşeye ayirdim sizce hangisini almak mantikli artilari ve eksileri nelerdir? Ve 30'u asla gecmeyecek sekilde oneri yaparsaniz sevinirim. Simdiden teşekkürler.

( Şu an en yakin oldugum ASUS RTX4050 AMD 7 7735HS olan modeldir ama kronik sıkıntısı vs var mı bilen satin alan degerlendirme yaparsa super olur)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Taksit ile Gaming laptop almayı düşünüyorum zamlar gelmeden önce. Aslinda uni ogrencilerine gelecek indirimi bekleyecektim fakat bu gidisle fiyatlar daha da ucacak ve o indirim ile daha sonra telefon alirim diye düşündüm. Bilgisayar konusunda bayağı da arastirdim aslinda piyasayi ve en F/P urunu seçmek istiyorum. Aklima yatan markalar ASUS, HP, Acer markalaridir.( Monster ve Casper onermeyiniz.) Soyle 2-3 tane köşeye ayirdim sizce hangisini almak mantikli artilari ve eksileri nelerdir? Ve 30'u asla gecmeyecek sekilde oneri yaparsaniz sevinirim. Simdiden teşekkürler.

( Şu an en yakin oldugum ASUS RTX4050 AMD 7 7735HS olan modeldir ama kronik sıkıntısı vs var mı bilen satin alan degerlendirme yaparsa super olur)

ASUS TUF GAMING A15 FA507NU-LP052 AMD RYZEN 7-7735HS 8GB DDR5 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6 hocam gözünüz kapalı bu PC'ye alabilirsiniz şiddetle tavsiye ediyorum

Tufanı alın tasarımıda güzel bizzat ofiste deniyelimiştim.

Arkadaşımda

Arkadaşımda Ryzen 7 6800H 3050 Ti modeli vardı çok fazla ısınıyordu LoL'de 95derece de falan oynuyordu bir tık yüksek oyunlarda 100 105 de görüyordu

Anladım hocam da bizimkinde hem işlemci hem de ekran kartları farklı bu sebeple sonuclarda farklı olabilir. Kullanan, deneyimleyen birisi var ise daha ayrıntılı bilgi verebilir.

ryzen işlemci genel olarak daha çok ısınıyor başka bi arkadaşım çok fazla yüksek derecede kullandığı için macun çok sıvılaşıp akma yapmış kartı yakmış

Bu arada elektrik elektronik mühendisligi veya bilgisayar mühendisligi için almak istiyorum laptopu ve genel olarak oyun-ders-video izleme amacı ile kullanılacaktır.

Bu arada elektrik elektronik mühendisligi veya bilgisayar mühendisligi için almak istiyorum laptopu ve genel olarak oyun-ders-video izleme amacı ile kullanılacaktır.
Alıcaksan bunu al derim

Alıcaksan bunu al derim
Gecen hafta 23k dan aldım bunu istersen aradaba bi bak belki düşer aldıktan sonra bi süre fiyatı düşüp yükseldi sürekli

ryzen işlemci genel olarak daha çok ısınıyor başka bi arkadaşım çok fazla yüksek derecede kullandığı için macun çok sıvılaşıp akma yapmış kartı yakmış
Hocam açıkcası hayatım boyunca ben de intel kullandım ve ilk defa ryzen e geçecegim eger satın alırsam ama benim de kafam işlemci konusunda karışıktı o yüzden ayrıca intelli modelini de konuya bıraktım ve acaba kaç watt degerine sahip nasil ögrenebiliriz ? ASUS Tuf FX507ZU4-LP050W/Core i7-12700H İşlemci/8GB RAM/512GBSSD/RTX4050Ekran Kartı/15.6''/WIN11 Laptop Gri

Alacaksan bunu al derim.

Gecen hafta 23K'den aldım bunu istersen aradaba bir bak belki düşer aldıktan sonra bir süre fiyatı düşüp yükseldi sürekli.

Acer'i güzel yakalamıssınız hocam hayırlı olsun. İndirim kolay kolay gelmez diye düsünüyorum 10k+ zamlanmış ve simdiki attıklarım zamlanmadan bir sonuca varırsak eger süper olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı