850 bin TL'ye hatchback araç önerisi

• Konuyu başlatan mdelen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 343

mdelen

Kilopat
Yer
Kuşadası
850 bin TL'ye kadar hatchback, manuel araba önerisine ihtiyacım var. Genel olarak işe gidip gelmek için kullanılacak. Bazen 3-4 kişi çevre şehirlere seyahat edilecek. Aklımda Toyota Auris vardı ancak fiyatları çok artmış.

Bana yakın ve bütçeme uyan bir Hyundai i20 1.2 MPI Style buldum. Sizce i20 alınır mı? Çekiş olarak yetersiz kalmasından korkuyorum.

850 bin TL'ye kadar hatchback, manuel araba önerisine ihtiyacım var. Genel olarak işe gidip gelmek için kullanılacak. Bazen 3-4 kişi çevre şehirlere seyahat edilecek. Aklımda Toyota Auris vardı ancak fiyatları çok artmış.

Bana yakın ve bütçeme uyan bir Hyundai i20 1.2 MPI Style buldum. Sizce i20 alınır mı? Çekiş olarak yetersiz kalmasından korkuyorum.
İ20 güzel araç bence. Hem tanıdığımda vardı hem de sürücü kursu aracımdı. Çok sevmiştim sıradan bir araba da olsa.

850.000TL yerine neredeyse yarısına Hyundai Getz öneririm hocam, normal getzlerde hızlı gidiyor ama daha da hızlı olsun derseniz 1.5 Dizel alın pişman etmez, sanayiye götürmez parçaları ucuzdur dertsiz tasasız araç.

850.000TL yerine neredeyse yarısına Hyundai Getz öneririm hocam, normal getzlerde hızlı gidiyor ama daha da hızlı olsun derseniz 1.5 Dizel alın pişman etmez, sanayiye götürmez parçaları ucuzdur dertsiz tasasız araç.
Öneriniz için teşekkür ederim. Getz biraz küçük geldi gözüme. Daha yeni bir araç bakıyorum. Bahsettiğim i20 2017 modeldi.

Bu fiyata alabileceginiz en modelli ve sorunsuz araclari tercih etmenizi oneririm. I20 1.2ler maalesef biraz cekisi dusuk araclardir. 1.4 Mpi hem daha iyi hem de lpg uyumu olan bir motor. 1.2 kotu degil ancak 1.4 daha mantikli. 3-4 kisi uzun yolda B segmenti uzer sizi. Ben olsam ya modelli Egea 1.3 Mj ya da 1.4 Fire ozellikle Urban paket (6 airbag ve diger donanimlardan dolayi) bakardim. Aurisler guzeldir ozellikle makyajli 1.33 olanlardan bulabilirsiniz. Donanimi zayiftir ama sorunsuz bir aractir. Ben olsam bu butceye ya Egea ya da Auris alirdim, B segmenti bir arac bakmazdim.

850-1m bandında temiz bel altı boyalı leon fr da bulabilirsiniz, bakın derim. Sunroof, 125 hp ve göze hitap ediyor belki sizin gözünüze de hitap eder.

Megane 3, 1.6 da olur 1.5 dCi de olur. Dolu paket bulunursa süper olur.

Bana yakın ve bütçeme uyan bir Hyundai i20 1.2 mpı style buldum. Sizce i20 alınır mı? Çekiş olarak yetersiz kalmasından korkuyorum.

i20 ya da Clio.
O fiyattaki butun hatchbacklerin cogu iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı