30 bin TL'ye her şey dahil sistem toplama

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
@bilmemem @Iorweth25 hocalarım bu sefer de toplama sistem konusunda yardım lazım bütçe aynı biraz geçebilir ama bu bütçeye her şey dahil olacak yani hem kasa hem monitör vs. olacak en iyi ne önerirsiniz? Kasayı hazır sistem düşünüyorum çünkü daha uygun. Kasaya kağıt üstünde 20k gitse kalan 10-12K'ya da monitör, kulaklık, mouse ve diğerleri için yeterli mi sizce?

Ekran kartı mümkünse 4060 Ti olursa güzel olur RX ekran kartlarında çok sorun varmış o yüzden RTX ekran kartı almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe artarsa kulaklık için daha iyi bir öneri yapabilirim

Hocam öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkürler. Sizce kasadan kısıp diğerlerini arttırsak daha iyi değil mi? 4060 olan sistemler görüyorum bazen 16-18 bine 20 bine de 4060 Ti bulamaz mıyız? Mesela Ryzen 5 7000 serisi yerine 5 5600 yapsak daha iyi mi olur yoksa kötü mü? Pek bilgim yok ama hep hazır sistem konularına bakarım genelde 5 5000 olur 5600 olsa daha iyi olur diyorlar.

@Iorweth25 hocam bende geç fark ettim klavyeyi ve mouse padi unutmuşuz hocam .

Hocam DDR5 sistem attım size, daha mantıklı olur bu zamanda DDR5 sistem toplamak. Ama DDR4 toplamak isterseniz dediğiniz fiyatlardan da atabilirim.
Klavye için: https://www.amazon.com.tr/MAGIC-REF...s=60+klavye+türkçe&qid=1700639839&sr=8-5&th=1
Mouse pad: Amazon.com.tr

Bu arada mouse pad + klavye giriş seviyesi için. Ama fiyatından fazlasını hak eden ürünler ikisi de.
Bu da DDR4 sistem:
Monitör konusunda alabileceğiniz en F/P monitörü attım onu almanızı tavsiye ederim.
Fakat en başta dediğim gibi DDR5 olanı alsanız daha uzun yıllar götürür sizi hocam.

Ben DDR 5 olduğunu görmedim hocam peki DDR 5 bir tık daha uygun bir sistem var mı yoksa en uygunu bu mu?

Son düzenleme:
Ben DDR 5 olduğunu görmedim hocam peki DDR 5 bir tık daha uygun bir sistem var mı yoksa en uygunu bu mu?

En uygunu bu hocam. Fakat YouTube kanallarının kampanyalı sistemleri oluyor onları takip edin. Geçen hafta 16 GB 4060 Ti DDR5 sistem 20 bin lira gibi akıllara zarar bir fiyata satıldı

En uygunu bu hocam. Fakat YouTube kanallarının kampanyalı sistemleri oluyor onları takip edin. Geçen hafta 16 GB 4060 Ti DDR5 sistem 20 bin lira gibi akıllara zarar bir fiyata satıldı
Hadi ya cuma günü indirime giren olursa ve farkederseniz etiketleyip buraya atar mısınız hocam? Uygun olursa onu alırım. Birde mouse için 1000 TL bandında hangi mouseları önerirsiniz?

@Iorweth25 Hocam müsait olduğunuzda şunları da bir inceler misiniz?

Son düzenleme:
Hocam klavyelere çok hakim değilim yanlış yönlendirmek istemem sizi. Fare konusuna gelecek olursak tutuş şeklinizi söyleyin ona göre öneri yapayım

Hocam klavyelere çok hakim değilim yanlış yönlendirmek istemem sizi. Fare konusuna gelecek olursak tutuş şeklinizi söyleyin ona göre öneri yapayım
Palm grip hocam. Klavye ise bilmeseniz bile soracak başka kimse olmadığı için siz olsanız hangisini alırdınız? Onu alayım.

Palm grip hocam. Klavye ise bilmeseniz bile soracak başka kimse olmadığı için siz olsanız hangisini alırdınız? Onu alayım.
Hocam klavye için arkadaş yardımcı olur size @510095
Fareye gelecek olursak bütçeniz artabilirse:

Artmazsa:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…