30 bin TL'ye her şey dahil sistem toplama

Aynı gibi, aynı fiyattaysa alabilirsiniz. HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe biraz daha arttırırsanız tam boy bu klavye var sadece kırmızı yanıyor ama.
Hocam ya tkl (ama bu fiyata iyi yok dediniz) ya da %60 klavye düşünüyorum full klavye istemiyorum. Madem tam emin olamadınız ben işimi garantiye alayım sizin attığınız linkten alayım ama RGB mi o linkteki ben göremedim öyle bir yazı ama siz biliyor musunuz?

Hocam ya TKL (ama bu fiyata iyi yok dediniz) ya da %60 klavye düşünüyorum Full klavye istemiyorum. Madem tam emin olamadınız ben işimi garantiye alayım sizin attığınız linkten alayım ama RGB mi o linkteki ben göremedim öyle bir yazı ama siz biliyor musunuz?

Linkte RGB yazıyor, ama fotoğraflarda RGB olmayan versiyonu da var. Olmadı iade edersiniz. Klavye aynı ama.

Linkte RGB yazıyor, ama fotoğraflarda RGB olmayan versiyonu da var. Olmadı iade edersiniz. Klavye aynı ama.
AliExpress'den ürün alınca iade ile uğraşmak biraz can sıkıcı hocam artık hangisi gelirse. Yardımlarınız için çok teşekkürler hocam.

@Iorweth25 hocam kusura bakmayın rahatsız edeceğim aklıma bir soru takıldı birkaç yerde 8 GB ekran kartı yetersiz kalacak tarzı şeyler okudum ama siz ne düşünüyorsunuz en azından 3-5 sene daha 8 GB ekran kartları iş görür mü? VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX EX 1-Click OC GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR attığınız bu sistemi düşünüyorum ama bunda da 8 GB ekran kartı var ve bütçeye bu uygun kafam karıştı içime bir kurt düştü dürüst olmak gerekirse. @510095 hocam aynı zamanda bilginiz varsa siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Son düzenleme:
AliExpress'den ürün alınca iade ile uğraşmak biraz can sıkıcı hocam artık hangisi gelirse. Yardımlarınız için çok teşekkürler hocam.

@Iorweth25 hocam kusura bakmayın rahatsız edeceğim aklıma bir soru takıldı birkaç yerde 8 GB ekran kartı yetersiz kalacak tarzı şeyler okudum ama siz ne düşünüyorsunuz en azından 3-5 sene daha 8 GB ekran kartları iş görür mü? VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX EX 1-Click OC GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR attığınız bu sistemi düşünüyorum ama bunda da 8 GB ekran kartı var ve bütçeye bu uygun kafam karıştı içime bir kurt düştü dürüst olmak gerekirse. @510095 hocam aynı zamanda bilginiz varsa siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Estağfirullah hocam. Ben de aynı şeyi düşünüyorum fakat bütün oyunları en yüksekte oynama amacınız yoksa 2-3 sene sonrasında sizi çok bağlayan bir durum değil. Yani 2-3 sene ultrada oynatır, sonraki 1-2 sene highda, diğer 2-3 sene de mediumda oynarsınız çoğu oyunu. DLSS teknolojisine sahip sonuçta bu kart

@Iorweth25 Hocam cevap için teşekkürler banlıydım o yüzden hemen cevap yazamadım kusura bakmayın. Bugün cuma indirimleri olacak bakalım YouTube kanalları güzel bir sistem çıkaracak mı? Mümkünse 16 GB ekran kartı olan bir sistem almaya çalışacağım. O attığınız linkteki sisteme dün gece birden 1500 küsur zam geldi SSD'yi de 1 TB yapınca iyice arttı fiyat o yüzden biraz daha uygun bir sistem bekliyorum bugün inşallah alabilirim.

Şimdide fiyatını biraz düşürmüşler dalga geçer gibi 😅.

@Iorweth25 hocam yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Şöyle bir monitör önerildi bütçe artarsa diye https://www.hepsiburada.com/lenovo-...pey&utm_source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
Sizce değer mi yoksa sizin attığınızı mı alayım?

Son düzenleme:
@Iorweth25 Hocam cevap için teşekkürler banlıydım o yüzden hemen cevap yazamadım kusura bakmayın. Bugün cuma indirimleri olacak bakalım YouTube kanalları güzel bir sistem çıkaracak mı? Mümkünse 16 GB ekran kartı olan bir sistem almaya çalışacağım. O attığınız linkteki sisteme dün gece birden 1500 küsur zam geldi SSD'yi de 1 TB yapınca iyice arttı fiyat o yüzden biraz daha uygun bir sistem bekliyorum bugün inşallah alabilirim.

Şimdide fiyatını biraz düşürmüşler dalga geçer gibi 😅.

@Iorweth25 hocam yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Şöyle bir monitör önerildi bütçe artarsa diye https://www.hepsiburada.com/lenovo-...pey&utm_source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
Sizce değer mi yoksa sizin attığınızı mı alayım?

İncelemesi yok hocam yeni çıkan bir monitör, özellikleri iyi duruyor alınabilir ama dediğim gibi yeni çıktığı için riski olabilir ileride

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı