Merhaba bütçem şu an 29k ikinci el olarak Gaming laptop bakıyorum. RTX 4050 4060 gibi oyun ders yazılım falan için kullanacağım oma göre yardın ederseniz sarı site üzerinden link atıp çok müteşekkir olurum.
Ne alırsan al, ekran kartının kaç watt olduğuna dikkat et. Mesela Lenovo LOQ serisindeki RTX 4050'ler genellikle 95 watt oluyor. Yüksek watt, yüksek güç demek.
Merhaba bütçem şu an 29k ikinci el olarak Gaming laptop bakıyorum. RTX 4050 4060 gibi oyun ders yazılım falan için kullanacağım oma göre yardın ederseniz sarı site üzerinden link atıp çok müteşekkir olurum.
4050liye sahip acer nitro 16'lar oluyor onlara bakabilirsiniz. Link atmak isterdim ama konumunuzu bilmediğimden atamıyorum ama bulabilirsiniz sarı sitede ilanlarını görmüştüm.
4050LIYE sahip Acer Nitro 16'lar oluyor onlara bakabilirsiniz. Link atmak isterdim ama konumunuzu bilmediğimden atamıyorum ama bulabilirsiniz sarı sitede ilanlarını görmüştüm.
4050LIYE sahip Acer Nitro 16'lar oluyor onlara bakabilirsiniz. Link atmak isterdim ama konumunuzu bilmediğimden atamıyorum ama bulabilirsiniz sarı sitede ilanlarını görmüştüm.
Benim istediğim cihaz ASUS tuff A15 ya da F15'te pek bu fiyatlarda İstanbul'da RTX 4060'lı bulamadım 4050'li var çok rahata o kafamı karıştırdı, şimdi sizce Acer Nitro 5 RTX 4060 mı alayım yoksa ASUS tuff A15 RTX 4050 ikisi de 2.el teniz garantili alacağım.