30 bin TL'ye ikinci el Gaming laptop önerisi

Bütçe
30000

Zhefas

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bütçem şu an 29k ikinci el olarak Gaming laptop bakıyorum. RTX 4050 4060 gibi oyun ders yazılım falan için kullanacağım oma göre yardın ederseniz sarı site üzerinden link atıp çok müteşekkir olurum.

Merhaba bütçem şu an 29k ikinci el olarak Gaming laptop bakıyorum. RTX 4050 4060 gibi oyun ders yazılım falan için kullanacağım oma göre yardın ederseniz sarı site üzerinden link atıp çok müteşekkir olurum.
4050liye sahip acer nitro 16'lar oluyor onlara bakabilirsiniz. Link atmak isterdim ama konumunuzu bilmediğimden atamıyorum ama bulabilirsiniz sarı sitede ilanlarını görmüştüm.

4050LIYE sahip Acer Nitro 16'lar oluyor onlara bakabilirsiniz. Link atmak isterdim ama konumunuzu bilmediğimden atamıyorum ama bulabilirsiniz sarı sitede ilanlarını görmüştüm.

İstanbul

Hocam Monster düşünürseniz 2. el 3070 var.

Ben Tulpar T5 v23.3 aldım geçenlerde sonra sattım çok beğenemedim pili çok kötü bitiyordu. 1 saatte video falan izlerken.

4050LIYE sahip Acer Nitro 16'lar oluyor onlara bakabilirsiniz. Link atmak isterdim ama konumunuzu bilmediğimden atamıyorum ama bulabilirsiniz sarı sitede ilanlarını görmüştüm.

4060'lı Acer Nitro 5'ler vardı 165 Hz 28 k ya buldum aslında da Acer diye şüphelendim önerir misiniz cidden.

İstanbul

Ben Tulpar T5 v23.3 aldım geçenlerde sonra sattım çok beğenemedim pili çok kötü bitiyordu. 1 saatte video falan izlerken.

4060'lı Acer Nitro 5'ler vardı 165 Hz 28 k ya buldum aslında da Acer diye şüphelendim önerir misiniz cidden.
Nitro 16 olsa daha iyi olabilir ama Nitro 5lerde iyidir bende 4-5 sene kullandım yaklaşık.

Ben sürekli şarjda kullanıyorum hocam.

Benim istediğim cihaz ASUS tuff A15 ya da F15'te pek bu fiyatlarda İstanbul'da RTX 4060'lı bulamadım 4050'li var çok rahata o kafamı karıştırdı, şimdi sizce Acer Nitro 5 RTX 4060 mı alayım yoksa ASUS tuff A15 RTX 4050 ikisi de 2.el teniz garantili alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı