Kalemli ise 11 inçlik M3 Air, kalemsiz ise 13 inçlik M3 Air.
Bütçenizden uzak biliyorum, fakat kendiniz taksit vs. ile alıyorsanız ve biraz sıkabilirseniz bütçeyi M4'lü Pro bence değer. Şu ana kadar yapılmış en kaliteli mobil OLED ekranlardan birine sahip ayrıca M3'den daha modern ve verimli M4 çipi var.
Kalemli ise 11 inçlik M3 Air, kalemsiz ise 13 inçlik M3 Air.
bütçenizden uzak biliyorum, fakat kendiniz taksit vs. ile alıyorsanız ve biraz sıkabilirseniz bütçeyi m4'lü Pro bence değer. Şu ana kadar yapılmış en kaliteli mobil OLED ekranlardan birine sahip ayrıca M3'ten daha modern ve verimli M4 çipi var.
Hocam ben arkadaşımda gördüm, kullandım. Böyle bir alet olamaz ya mümkün değil yani. S9+ aldığıma oracıkta pişman oldum. Evet aksesuar kısmına bende katılıyorum, pro kalemleri çok güzel ama çok pahalılar.
iPad bambaşka bu adamlarda ya. Sadece Pro'lara 60Hz koyma işini bıraksalar çok şey başaracaklar aslında. Ona da Apple sorunsalı diyoruz artık, tıpkı her sene çıkardığı düz iPhone modellerine 60Hz koyması gibi. Elimdeki Air 3 neredeyse 5 seneyi devirecek cihaz hala aynı mükemmelikte. Eklemeyi unutmuşum bu cihaz A12 Bionic barındırıyor. Bu çip XR ve XS serisinde kullanıldı. M3 ve m4'ler bunların kaç katı güçlü verimli işlemciler. Tablet alınacaksa Apple maalesef.