30 bin TL'ye iPad önerisi

urumashun1212

Femtopat
Daha fazla  
30k bütçem var. iPad almayı düşünüyorum pek fazla oyun oynamayacağım en fazla Roblox gibi resim çizmek ve hafif animasyon için iPad almak istiyorum.

Kaleme bütçe ayırdınız mı hocam

edit: sadece usb-c ve pro kalemle uyumluymuş chatgpt öyle diyor

Son düzenleme:
30k bütçem var. iPad almayı düşünüyorum pek fazla oyun oynamayacağım en fazla Roblox gibi resim çizmek ve hafif animasyon için iPad almak istiyorum.

M3 iPad Air.

Kaleme bütçe ayırdınız mı hocam

Edit: Sadece USB-C ve Pro kalemle uyumluymuş ChatGPT öyle diyor

Pencil Pro daha iyi olmaz mı?

Kalemli ise 11 inçlik M3 Air, kalemsiz ise 13 inçlik M3 Air.

Bütçenizden uzak biliyorum, fakat kendiniz taksit vs. ile alıyorsanız ve biraz sıkabilirseniz bütçeyi M4'lü Pro bence değer. Şu ana kadar yapılmış en kaliteli mobil OLED ekranlardan birine sahip ayrıca M3'den daha modern ve verimli M4 çipi var.

Düzelttim hocam.

Aslında emin değilim fiyat farkına değer mi değmez mi? Ama çizim için pencil Pro çok daha avantajlı oluyor bence.

Kalemli ise 11 inçlik M3 Air, kalemsiz ise 13 inçlik M3 Air.

bütçenizden uzak biliyorum, fakat kendiniz taksit vs. ile alıyorsanız ve biraz sıkabilirseniz bütçeyi m4'lü Pro bence değer. Şu ana kadar yapılmış en kaliteli mobil OLED ekranlardan birine sahip ayrıca M3'ten daha modern ve verimli M4 çipi var.

Her eve lazım bir cihaz gerçekten. Aksesuarları biraz daha makul fiyatlı olsa keşke.

Aslında emin değilim fiyat farkına değer mi değmez mi? Ama çizim için pencil Pro çok daha avantajlı oluyor bence.

Her eve lazım bir cihaz gerçekten. Aksesuarları biraz daha makul fiyatlı olsa keşke.
Hocam ben arkadaşımda gördüm, kullandım. Böyle bir alet olamaz ya mümkün değil yani. S9+ aldığıma oracıkta pişman oldum. Evet aksesuar kısmına bende katılıyorum, pro kalemleri çok güzel ama çok pahalılar.

Hocam ben arkadaşımda gördüm, kullandım. Böyle bir alet olamaz ya mümkün değil yani. S9+ aldığıma oracıkta pişman oldum.

iPad bambaşka bu adamlarda ya. Sadece Pro'lara 60Hz koyma işini bıraksalar çok şey başaracaklar aslında. Ona da Apple sorunsalı diyoruz artık, tıpkı her sene çıkardığı düz iPhone modellerine 60Hz koyması gibi. Elimdeki Air 3 neredeyse 5 seneyi devirecek cihaz hala aynı mükemmelikte. Eklemeyi unutmuşum bu cihaz A12 Bionic barındırıyor. Bu çip XR ve XS serisinde kullanıldı. M3 ve m4'ler bunların kaç katı güçlü verimli işlemciler. Tablet alınacaksa Apple maalesef.

Dosya Ekleri

• 20250617_171009.jpg
    20250617_171009.jpg
    176,1 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı