30 bin TL'ye iPhone 14 Pro Max alınır mı?

Bluetooth , Wi Fi , Mobil Veri , Kameralar , pusula , true tone özelliği , batarya sağlığı gibi herşeye bakmalısın. Telefonu hafif hafif salla birde tak tak ses gelecek mi? Ama kameranın ordan gelebilir aşağı taraflara dikkat etmekte fayda var.

@MHEP99, muhtemelen cihaz yurt dışı. O fiyata imkansız. 50-55 bin TL arası olsaydı bir nevi hak verebilirdim de 30 bin TL olması imkansız.

Anliyamadim bende telefoncuya felan göstertirim,Bir sıkıntısı var mı diye.
Bence yanlış bir karar olur. Telefoncu baksa , bu telefon yakında bozulur diye düşünse. Yine bana getirir bende kar ederim diye düşünse size kötü cihazı iyi diye satabilir. Ama çok şüpheli ya. 35'e düz 13 varken 14 Pro Max , ilginç.

@649338, günahını almalık durum yok. Bir ürün piyasa fiyatının çok çok altındaysa ister istemez güven olmaz, olamaz.

Arkadaşım 1 yıl önce IPhone'un kendi mağazasından iPhone 14 Pro Max aldı ve kendisinden satın alacağım. Sizce 30K'ya orijinal iPhone 14 Pro Max alınır mı? Kırık çizik falan yok. Özellikleri:
1 TB.
8 GB RAM.

8 GB RAM nasıl oluyor hocam 6 GB RAM cihaz ama alınır o fiyata normal fiyatı zaten ama 1 TB olunca pek de inandırıcı gelmiyor hadi 128 GB olsa nereye link atabilir mişsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı