Anliyamadim bende telefoncuya felan göstertirim,Bir sıkıntısı var mı diye.Bu fiyata iPhone 11 varken siz iPhone 14 Pro Max almış olacaksınız. Hem de 1 TB sürümü. Acaba neden bu fiyattan veriyor?
Anliyamadim bende telefoncuya felan göstertirim,Bir sıkıntısı var mı diye.Bu fiyata iPhone 11 varken siz iPhone 14 Pro Max almış olacaksınız. Hem de 1 TB sürümü. Acaba neden bu fiyattan veriyor?
Bence yanlış bir karar olur. Telefoncu baksa , bu telefon yakında bozulur diye düşünse. Yine bana getirir bende kar ederim diye düşünse size kötü cihazı iyi diye satabilir. Ama çok şüpheli ya. 35'e düz 13 varken 14 Pro Max , ilginç.Anliyamadim bende telefoncuya felan göstertirim,Bir sıkıntısı var mı diye.
Aynen öyle. Günahını da almak istemiyorum ama o cihaz bence iyi değil gibi geliyor.@OmerBRN, bir de 1 TB sürümünden bahsediyoruz. Bu fiyata imkansız.
Haklısınız sizde hocam.@OmerBRN, günahını almalık durum yok. Bir ürün piyasa fiyatının çok çok altındaysa ister istemez güven olmaz, olamaz.
Arkadaşım 1 yıl önce IPhone'un kendi mağazasından iPhone 14 Pro Max aldı ve kendisinden satın alacağım. Sizce 30K'ya orijinal iPhone 14 Pro Max alınır mı? Kırık çizik falan yok. Özellikleri:
1 TB.
8 GB RAM.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.