30 bin TL'ye kadar telefon önerisi

Bütçe
30.000

Mr.Everest

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx6600 i3 12100f 16gb ram
Arkadaşlar telefonumu yenilemek istiyorum bütçe 20-30.000 arası en iyi telefonlar nelerdir? Telefonda oyun oynamıyorum. Kameraya, arayüze, telefonun görünüşüne önem veriyorum Samsung'un son telefonları ve IPhone'lar gibi daha keskin köşeli ve kalın telefonları daha çok seviyorum.

Arkadaşlar telefonumu yenilemek istiyorum bütçe 20-30.000 arası en iyi telefonlar nelerdir? Telefonda oyun oynamıyorum. Kameraya, arayüze, telefonun görünüşüne önem veriyorum Samsung'un son telefonları ve IPhone'lar gibi daha keskin köşeli ve kalın telefonları daha çok seviyorum.

S23 olabilir.

S23 de alabilirsinde ben şahsen Redmi Note 13 Pro Plus 5G alırdım.

Hocam iPhone 100k bütçem olsa bile almam fiyatının çeyreğine aynısını hatta daha iyisini alabilmek varken arkasında elma var diye niye alayım ki? Arayüzüde hiç hoşuma gitmiyor APK olmaması falan çok sınırlı hissettiriyor insanı.

S23 256GB almanı öneririm. Ekran küçük geliyorsa S23+ bakabilirsin.

Bence S23 alma, iPhone 12'nin arkasında dokunmatik var ve camdan yapılma. Seçim senin. iPhone al çünkü 1 gün sonra desteği kesilecek yani daha kolay kazık yersin, bu yüzden bence iPhone.

Bence S23 alma, iPhone 12'nin arkasında dokunmatik var ve camdan yapılma. Seçim senin. iPhone al çünkü 1 gün sonra desteği kesilecek yani daha kolay kazık yersin, bu yüzden bence iPhone.

iPhone 12'nin desteği seneye kesilecek diye biliyorum bir de her yeni model çıkınca yavaşlama olayı var arkadaşımda yaşıyor 1 senelik telefon 4 sene geçmiş gibi takılıyor. Bende m31 var tık yok hala çok hızlı çalışıyor

yanlışlıkla bişeyleri öne çıkardım kusura bakmayın 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı