VD 4 vs PXN V10 Pro

roboxgamer333

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 2060/ryzen 5 5600/ddr 4 16gb ram
Selamlar hocamlar, beklenen setlerin fiyatları açıklandı.
V10 Pro 14K.
V10 Ultra 16k.
VD4 21k.
VD6 27k.

Ben normalde V10 Pro 16-17kdan gelir yanına A7 vitesi alırım diye düşünüyordum 14K ucuz geldi yanına kemikli vites almayı düşünüyorum ama bir yandan da bütçeyi zorlayıp VD4 + debriyaj alabilirim vitesi de sonradan alırım. VD 4 ile V10 Pro arasında ne kadar fark olur hissiyat ve oynanış açısından? Genelde drift atacağım.

Bir de debriyaj tahmini kaçtan gelir hocam @AdvocateD

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet diğer forumdan Ahmet hocam paylaştı. Taksit seçenekleri kısmında fiyatları girmişler. Çıkışa doğru revize etmezlerse güzel fiyattan satışa çıkıyor.

Selamlar hocamlar, beklenen setlerin fiyatları açıklandı.
V10 Pro 14K.
V10 Ultra 16k.
VD4 21k.
VD6 27k.

Ben normalde V10 Pro 16-17kdan gelir yanına A7 vitesi alırım diye düşünüyordum 14K ucuz geldi yanına kemikli vites almayı düşünüyorum ama bir yandan da bütçeyi zorlayıp VD4 + debriyaj alabilirim vitesi de sonradan alırım. VD 4 ile V10 Pro arasında ne kadar fark olur hissiyat ve oynanış açısından? Genelde drift atacağım.

Bir de debriyaj tahmini kaçtan gelir hocam @AdvocateD
Debriyaj 3.3k. Gelbura'da var.

Aralarındaki fiyat farkına değer mi hocam
VD4 malzeme kalitesi ve tork olarak V10 Pro'ya göre çok üstün. Bütçeyi aşarım diyorsan tabiki değer.

Debriyaj 3.3K. Gelbura'da var.

VD4 malzeme kalitesi ve tork olarak V10 Pro'ya göre çok üstün. Bütçeyi aşarım diyorsan tabii ki değer.

Stoklara gelsinde bir pedere soralım onun kartıyla alıyorum ama ben ödememe rağmen bazen aldığım şeylere engel olmaya çalışıyor bunada ben zamanında o paraya araba almıştım diyebilir 🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı