30 bin TL'ye monitör dahil sistem önerisi

• Konuyu başlatan 16y
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 360

16y

Hectopat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar'da bu iki hazır sistemi gördüm, ikisi de bana uygun fiyatlı gözüktü ama AMD işlemcili sistemin anakartla PCI uyumlu değil sanirim. Eğer AMD sistemi alırsam bir sorun yaşar mıyım?

Intel sistem:

2 tane monitör beğendim sizce hangisini almalıyım?

Bu 2. monitör biraz sıkıntılı sanirim. VA olmasına rağmen IPS yazılmış, 1ms olmasına rağmen 14ms yazılmış. Videolarda gördüğüm kadarıyla VA olmasına rağmen güzel bir renk kalitesi var. Sizce alınır mı?

Sizde monitör önerebilir misiniz? Maksimum 5K bütçe var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar'da bu iki hazır sistemi gördüm, ikisi de bana uygun fiyatlı gözüktü ama AMD işlemcili sistemin anakartla PCI uyumlu değil sanirim. Eğer AMD sistemi alırsam bir sorun yaşar mıyım?

Intel sistem:

2 tane monitör beğendim sizce hangisini almalıyım?

Bu 2. monitör biraz sıkıntılı sanirim. VA olmasına rağmen IPS yazılmış, 1ms olmasına rağmen 14ms yazılmış. Videolarda gördüğüm kadarıyla VA olmasına rağmen güzel bir renk kalitesi var. Sizce alınır mı?

Sizde monitör önerebilir misiniz? Maksimum 5K bütçe var.

En çok tercih edilen ve aile, memur bütçesine hitap eden, F/P, aynı zamanda çok kaliteli, tam orta seviye 2 tane klasikleşmiş sistem vardır;
Ryzen 5 5600 - 4060 veya Ti modeli 8 GB.
i5 12400F - 4060 veya Ti modeli 8 GB.

Kısacası Intel sistem tam bütçenize hitap ediyor ve fiyat performans. İlk monitör ile alın geçin derim. Yalnız bazen anlaşmalı stoklu hazır sistemler oluyor PC hocası gibi kanalların yaptığı, indirimli 20K'ya geliyor ara sıra bu 4060'lı sistemler. Fiyatı artmadan alın tabii ama almadan önce şöyle bir yoklayın piyasayı derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı