16y
Hectopat

Daha fazla  

Vatan Bilgisayar'da bu iki hazır sistemi gördüm, ikisi de bana uygun fiyatlı gözüktü ama AMD işlemcili sistemin anakartla PCI uyumlu değil sanirim. Eğer AMD sistemi alırsam bir sorun yaşar mıyım?

www.vatanbilgisayar.com

Intel sistem:

www.vatanbilgisayar.com

2 tane monitör beğendim sizce hangisini almalıyım?

www.incehesap.com

Bu 2. monitör biraz sıkıntılı sanirim. VA olmasına rağmen IPS yazılmış, 1ms olmasına rağmen 14ms yazılmış. Videolarda gördüğüm kadarıyla VA olmasına rağmen güzel bir renk kalitesi var. Sizce alınır mı?

ty.gl

Sizde monitör önerebilir misiniz? Maksimum 5K bütçe var.

AMD R5 5600X - RTX 4060 TI - B450M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600X - RTX 4060 TI - B450M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
				INTEL I5 12400F - RTX 4060 TI OC 8GB - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX 4060 TI OC 8GB - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
				2 tane monitör beğendim sizce hangisini almalıyım?

MSI G2712F 27" Ultra Rapid 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
				Bu 2. monitör biraz sıkıntılı sanirim. VA olmasına rağmen IPS yazılmış, 1ms olmasına rağmen 14ms yazılmış. Videolarda gördüğüm kadarıyla VA olmasına rağmen güzel bir renk kalitesi var. Sizce alınır mı?

MSI MAG 27C6X 27″ 1ms 250Hz Adaptive-Sync VA Curved Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - Fiyatı, Yorumları
MSI MAG 27C6X 27″ 1ms 250Hz Adaptive-Sync VA Curved Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
				Sizde monitör önerebilir misiniz? Maksimum 5K bütçe var.

Son düzenleyen: Moderatör: