30 bin TL'ye oyun ve yazılım odaklı monitör önerisi

Bütçe
30000
@evolvo Attigim CM monitor 4K. 2K olan versiyon GP27Q. Ben ise GP27U onerdim. Mesajlari dikkatli okuyun. Ayrica 30.000 TL butcesi olan adama 2K onerecek degiliz. Akil var mantik var.

Ne alakası var LG'nin de 2K moitörü var OLED 30k civarı, zaten oled veya midiled ise 2K 4K ya bakmadan o fiyatlara çıkıyor, dediğim gibi 4K istediği bir yerde yazmıyor onun için şu an TR de olmayan 4K modelini önerdiğinizi anlamadım

TR'de olmayan 4K modelini önerdiğinizi anlamadım.
Mesaji attigim tarihte vardi. Azicik mesajlari dusunerek yazsan rahatlikla anlayabilirsin ama dusunmek kismini isin icine sokmadan sadece yaziyorsun.

Ayrica konu sahibi kavisli monitor istemis. Ne PG27AQDM kavisli, ne de 27GR95QE-B kavisli. Dolayisiyla sacmalamaktan oteye gitmiyorsunuz yazdiginiz mesajlarla.

Mesaji attigim tarihte vardi. Azicik mesajlari dusunerek yazsan rahatlikla anlayabilirsin ama dusunmek kismini isin icine sokmadan sadece yaziyorsun.

Vallahi bence siz fazla streslisiniz, 2K monitör önerilebilir dedim bence CM'nin, gördüğüm kadarı ile de şu an illa 4K isterim demiyor konuyu açan ama siz halen 30k ya 2K motitör mü önereceğiz falan diyorsunuz siz önermeyin ben öneriyorum neden olduğunu da yazdım

@evolvo Arkadasim sende cidden okuma sorunu var sanirim.

Monitörün kavisli olması birinci tercihim, şimdiden öneri yapacak arkadaşlara teşekkürler.
Burada ne demis? Kavisli demis. Ortada GP27Q almasi icin hicbir sebep yok. Cunku hem flat, hem 2K, hem de 576 FALD Zone'dan oturu dusuk oncelik. Neo G7 hem 1196 FALD Zone, hem 4K, hem de kavisli. Yani konu sahibinin istedigi her seyi direkt olarak saglayan bir monitordur Neo G7. Senin kisisel tercihlerin bizi ilgilendirmiyor, biz konu sahibine yardim ediyoruz, sana degil.

@evolvo Arkadasim sende cidden okuma sorunu var sanirim.

Burada ne demis? Kavisli demis. Ortada GP27Q almasi icin hiçbir sebep yok. Cunku hem flat, hem 2K, hem de 576 FALD Zone'dan oturu dusuk oncelik. Neo G7 hem 1196 FALD Zone, hem 4K, hem de kavisli. Yani konu sahibinin istedigi her seyi direkt olarak saglayan bir monitordur Neo G7. Senin kisisel tercihlerin bizi ilgilendirmiyor, biz konu sahibine yardim ediyoruz, sana degil.

Yok da arkadaşım sizde alınganlık sorunu var bence :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00