30 bin TL'ye PC+monitör+klavye önerisi

iCley17

Decapat
3ü toplamda Max 30k monitör çok çok iyi olmasa da olur ortalama 144Hz (Max 24 inc üstünde raf sığmaz yoksa) 1ms falan, klavye de benim için çok önemli değil ama red Switch olursa iyi olur PC iyi olup monitör ortalama olsa da olur. PC'ye Gaming genden maxima 6800 düşünüyorum da monitöre çok para kalmiyor. Bu arada klavye olsa da olur olmasa da.

3Ü toplamda Max 30k monitör çok çok iyi olmasa da olur ortalama 144Hz (Max 24 inc üstünde raf sığmaz yoksa) 1ms falan, klavye de benim için çok önemli değil ama red Switch olursa iyi olur PC iyi olup monitör ortalama olsa da olur. PC'ye Gaming genden maxima 6800 düşünüyorum da monitöre çok para kalmiyor. Bu arada klavye olsa da olur olmasa da.

RTX 3060 12 GB R5 5500/5600 hazır sistemler alıp üstüne Samsung Odyssey G3 monitör alabilirsiniz klavye hakkında aklıma bir şey gelmedi hazır sistemlere bakar link eklerim.
Not: 5600 alacaksan eğer stok soğutucu kullanma.

En ucuz ve en üst olarak şu an bunu buldum.
Monitör olarak bunu söylüyordum.
Büyük çerçeve sevmiyor iseniz farklı bir monitör önerebilirim.
Klavye Blue Switch ancak yine de söylemek istedim rush commando bakabilirsiniz kuzenimde vardı herhangi bir şikayetini duymadım yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyor.

Son düzenleme:
RTX 3060 12 GB R5 5500/5600 hazır sistemler alıp üstüne Samsung Odyssey G3 monitör alabilirsiniz klavye hakkında aklıma bir şey gelmedi hazır sistemlere bakar link eklerim.
Not: 5600 alacaksan eğer stok soğutucu kullanma.

En ucuz ve en üst olarak şu an bunu buldum.
Monitör olarak bunu söylüyordum.
Büyük çerçeve sevmiyor iseniz farklı bir monitör önerebilirim.
Klavye Blue Switch ancak yine de söylemek istedim rush commando bakabilirsiniz kuzenimde vardı herhangi bir şikayetini duymadım yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyor.
Stok soğutucu nedir

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı