yokohosa
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd
Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Teşekkürler.Çok haklısınız. Sonuç olarak ikimizin cümlesi de aynı sonuca çıkartıyor. O yüzden kısa ve öz özetlemek gerekirse. Bir mühendislik tabanı olması lazım. Bunun yanı sıra benim fikrimce C gibi bir dille başlayıp algoritma mantığını öğrenmesi lazım. Bunun yanı sıra en büyük ve en önemli etken istek olması lazım. İstek ve azim başarı getirir. Eğer bu bölümü falan okursan ki sevinirim hakkında hayırlısı olsun. Şunu unutma yanındaki Ahmet Mehmet oyun oynayıp gezip sadece sınavlarda geçmek için okuyorsa bunu örnek alma. Kendine sürekli bir şeyler katmaya çalış. Yanlış anlaşılma gibi olmasın ama kendimden örnek vereyim ben şu an Photoshop, SolidWorks, AutoCAD gibi birçok programı kullanabiliyorum denmese de en azından çalışıyorum ve bir şeyler deniyorum. Son söz olarak. Kendine inan, güven, her işte olduğu gibi bu işte de engellerle karşılaşabilirsin en basitinden koda bir ";" koymazsın onu 2 saat arar yine bulamazsın ama hiçbir zaman vazgeçme pes etme.
Yine eksiğim varsa unuttuğum veya atladığım ya da sizin söylemek istedikleriniz ekleyebilirsiniz.