30 bin TL'ye S23 alınır mı?

Aldığın ürüne göre değişir. Server kaydı normal mahalle telefoncularında yaptırdığın işleme benzemez. Fabrikasyon gibidir. Tabii senin fikrin. İyi ve kaliteli bir işlem olduğu için fiyatı da tuzlu sayılır.
Bu server kayıt tam olarak ne oluyor bana anlatabilir misiniz? Kendim Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum, babam da iki 2 tane Galaxy J7 kullanıyor. Bunların imeileri mi kullanılıyor yurt dışı cihazlarında? 4 ay 4 ay meselesiyle uğraşmak istemiyorum. Yurt dışı cihazları hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Babama 2 hatlı fiyat performans bir cihaz düşünüyorum, kendim de artık ne alırım bilmiyorum ama önce yurt dışı cihazlarının nasıl çalıştığını öğrenmem lazım.

Bu server kayıt tam olarak ne oluyor bana anlatabilir misiniz? Kendim Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum, babam da iki 2 tane Galaxy J7 kullanıyor. Bunların IMEI'leri mi kullanılıyor yurt dışı cihazlarında? 4 ay 4 ay meselesiyle uğraşmak istemiyorum. Yurt dışı cihazları hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Babama 2 hatlı fiyat performans bir cihaz düşünüyorum, kendim de artık ne alırım bilmiyorum ama önce yurt dışı cihazlarının nasıl çalıştığını öğrenmem lazım.

Cihazlar çıplak ya da kutulu şekilde belirli yerlerden gelir. Çıplak ise kutuda aksesuarları ile birlikte toplanır. Daha sonra siz bunu alırsınız. Başta kayıt yaptırabilirsiniz ya da sonra da yaptırabilirsiniz. 4 +4 sizin de bildiğiniz gibi ücretsiz kullanim süreniz oluyor. O bitiyor sonra telefonu herhangi bir şekilde sökmeden zarar vermeden sadece şarj kablosu ile uygun moda alınıp sizin numaranız bu telefona aktarılıyor. Ve herhangi bir şekilde güncelleme ya da sıfırlama gibi şeyler de sorun yaşanmıyor. Çünkü telefon server üstünden yapıldığı için fabrikasyon şekilde o hale geliyor. Zararı dediğimiz gibi zaten yok. Tek dezavantajı güvenli kasayı kullanamıyorsunuz ve garantiden feragat ediyorsunuz. Onun dışında telefon size yarı fiyatından bile uyguna geliyor ve paranız cebinizde kalıyor. Bu olay sadece Samsung'larda var. Xiaomi'lerde kapak açılıp anakarta işlem yapılıyor. Onun yerine bu daha sağlıklı.

Son düzenleme:
Cihazlar çıplak ya da kutulu şekilde belirli yerlerden gelir. Çıplak ise kutuda aksesuarları ile birlikte toplanır. Daha sonra siz bunu alırsınız. Başta kayıt yaptırabilirsiniz ya da sonra da yaptırabilirsiniz. 4 +4 sizin de bildiğiniz gibi ücretsiz kullanim süreniz oluyor. O bitiyor sonra telefonu herhangi bir şekilde sökmeden zarar vermeden sadece şarj kablosu ile uygun moda alınıp sizin numaranız bu telefona aktarılıyor. Ve herhangi bir şekilde güncelleme ya da sıfırlama gibi şeyler de sorun yaşanmıyor. Çünkü telefon server üstünden yapıldığı için fabrikasyon şekilde o hale geliyor. Zararı dediğimiz gibi zaten yok. Tek dezavantajı güvenli kasayı kullanamıyorsunuz ve garantiden feragat ediyorsunuz. Onun dışında telefon size yarı fiyatından bile uyguna geliyor ve paranız cebinizde kalıyor. Bu olay sadece Samsung'larda var. Xiaomi'lerde kapak açılıp anakarta işlem yapılıyor. Onun yerine bu daha sağlıklı.
Peki bu kayıtı direkt aldığım gibi yaptırıp sonsuza dek devam edemez miyim? Başka hat tak numara değiştir gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum şuanki numaram şuanki hattımdan devam etmek istiyorum. Güvenli kasa ne tam olarak? Gizli albüm gizli klasör gibi özellikler kullanabiliyor muyum yoksa google fotoğrafları kullanabilirim gerçi. Samsung'dan fiyat performans çift hatlı bir cihaz önerebilir misiniz? Sizce yurtdışından hangi samsung cihazını almak mantıklı? Sahibinden'den bakarım diye düşündüm. S23, S23 Ultra, S24 Ultra gibi cihazlarda nasıl bir farklılık olur?

Peki bu kayıtı direkt aldığım gibi yaptırıp sonsuza dek devam edemez miyim? Başka hat tak numara değiştir gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum şu anki numaram şu anki hattımdan devam etmek istiyorum. Güvenli kasa ne tam olarak? Gizli albüm gizli klasör gibi özellikler kullanabiliyor muyum yoksa Google Fotoğraflar'ı kullanabilirim gerçi. Samsung'dan fiyat performans çift hatlı bir cihaz önerebilir misiniz? Sizce yurt dışından hangi Samsung cihazını almak mantıklı? Sahibinden'den bakarım diye düşündüm. S23, S23 Ultra, S24 Ultra gibi cihazlarda nasıl bir farklılık olur?

Alır almaz yaptırabilirsiniz. Ama kayıt için paranız yoksa sonra da yaptırabilirsin. Normal yurt içi telefondan garanti dışında hiçbir farkı yok. İstediğin hattı takıp kullan. Dediğim gibi Samsung Pass ve Samsung gizli klasör çalışmaz ama üçüncü parti yazılım kullanabilirsin. Aşağıya işlemi yaptıranlardan birisinin yorumunu bırakıyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı