S23 30 bin TL'ye alınır mı?

Öncelikle Exynos gelir.
1 yıl sonra piyasaya Snapdragonlusu çıkar.
Şuana kadar yazılana göre S24 ve s24+ snapdragon 8gen3 işlemcili olanları sadece abd ve Kanada pazarına sürüleceği. İlerde ne olur bilinmez.
1 yılda Snapdragonlu versiyonu bekle bekle S25 e kadar beklerim bu gidişle Vatanda yine 28 Bin civarlarına inerse alıp geçeyim bence en mantıklısı

Cok yuksek ihtimalle Exynos ile gelecek ve kesinlikle SD varyanti ulkeye hicbir sekilde giris yapmayacak. S24'te barinacak olan Exynos 2400'un kotu bir yonga olmayacagi kesin, 8 Gen 3 ile crude guc bakimindan rekabet edebilecek mi mechul ancak guc verimliligi ve termal verimlilik acisindan herhangi bir sorun yasatmayacak, Exynos olacak diye cekinmenize gerek yok oncelikle.

Bekleyip beklememek ise size kalmis, S24'un fiyatini tahmin edemeyecegimiz gibi o zamana kadar S23'un o zamana kadar zamlanip zamlanmayacagini da bilemiyoruz.

Cok yuksek ihtimalle Exynos ile gelecek ve kesinlikle SD varyanti ulkeye hicbir sekilde giris yapmayacak. S24'te barinacak olan Exynos 2400'un kotu bir yonga olmayacagi kesin, 8 Gen 3 ile crude guc bakimindan rekabet edebilecek mi mechul ancak guc verimliligi ve termal verimlilik acisindan herhangi bir sorun yasatmayacak, Exynos olacak diye cekinmenize gerek yok oncelikle.

Bekleyip beklememek ise size kalmis, S24'un fiyatini tahmin edemeyecegimiz gibi o zamana kadar S23'un o zamana kadar zamlanip zamlanmayacagini da bilemiyoruz.
Siz benim yerimde olsaydınız bütçeniz maksimum 35 bin TL beklermiydiniz ? Kendimi çok zorlarsam 40 bin bütçeye çıkabileceğimi göz önünde bulundurarak.

Teşekkürler cevabın için.

o fiyata ben şahsen oyun laptopu alırdım telefon için gidip 11 12 ye s20 fe var daha iyisi yok
Zaten 3060 lı laptomum var çok oyun oynayan birisi de değilim steam kütüphanemde 100ü geçen oyunum var ama sadece koleksiyon olarak sadece 5 6 tanesini oynamışımdır, indirimlerden belki oynarım diye alıyorum, yine de teşekkürler cevabın için.

Teşekkürler cevabın için.

Zaten 3060 lı laptomum var çok oyun oynayan birisi de değilim steam kütüphanemde 100ü geçen oyunum var ama sadece koleksiyon olarak sadece 5 6 tanesini oynamışımdır, indirimlerden belki oynarım diye alıyorum, yine de teşekkürler cevabın için.
Bilgisayarın yoksa diye dedim varsa bu telefon zaten en iyisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı