30 bin TL'ye sistem önerisi

Crexyx

Femtopat
Daha fazla  
30 bin TL bütçem var normalde İtopya'dan bir kasa alacaktım SSD'si 1500 MB'di onu 6000 MB yapıp üstüne sıvı soğutucu ile toplam 29 bin oluyordu fakat şimdi 1500 MB SSD ve işlemci soğutucusu olmadan kasayı 30K'ya çıkarmışlar diğer sitelere bakıyorum orada da bu fiyata güzel bir sistem bulamıyorum.

Oynadığım oyunlar:
War Thunder, CS2, Valorant, Sons The Forest ve Rust.

30 bin TL bütçem var normalde İtopya'dan bir kasa alacaktım SSD'si 1500 MB'di onu 6000 MB yapıp üstüne sıvı soğutucu ile toplam 29 bin oluyordu fakat şimdi 1500 MB SSD ve işlemci soğutucusu olmadan kasayı 30K'ya çıkarmışlar diğer sitelere bakıyorum orada da bu fiyata güzel bir sistem bulamıyorum.

Oynadığım oyunlar:
Valorant ve CS2'yi daha çok mu oynuyorsunuz? Ve bütçenizi ne kadar aşabilirsiniz?

Oynadığım oyunlar:

RAM Corsair Vengeance 16 GB 5200MHz CL40, SSD ise Kingston NV2 1TB yapılarak alınabilir.

Kingston daha iyi olmaz mı hem 5600 MHz hem CL36.
Markı farkı mı var

Hayır RAM'i değiştirmemeli, birisi 6000MHz diğeri 5200MHz, CL değeri performansı fazla etkilemiyor üstelik 8CL neredeyse hiç etkilemiyor.
Sırf 8CL için 800MHz farktan vazgeçmek saçma.

Ayrıca NV2 Sorunlu, Adata Legend 850 1TB Yaparsa daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı