Merhaba sevgili Technopat ekibi, başlıkta da da göründüğü üzere 30 bin bütçem var, 25-26 bin hazır sistem geri kalan parayla da monitör almak istiyorum yardımcı olur musunuz? Benden illa bilgili arkadaşlar vardır.
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Monitör kendin ayarlarsın.
Hocam bu stokta yok fiyatı gözükmüyor.
Hocam bu stokta yok fiyatı gözükmüyor.
Stokta var sepete ekleniyor.Hocam bu stokta yok fiyatı gözükmüyor.
Ben monitör ayarlayabilirim dersen bunu al (DDR5)
![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Şunlarda vardır.(DDR4)
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Attığım da vardı bitmiş olabilir.
Sepete eklenebiliyor alabilirsin kontrol ettim.
Hocam bu son attıgın GameGaraj'daki sistem iyi bir sistem mi? 4060 ekran kartı koymuşlar işlemci ile iyi bir performans sağlar mı?
Üstte atılan AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Uygun Fiyatları ile TebilondaMerhaba sevgili Technopat ekibi, başlıkta da da göründüğü üzere 30 bin bütçem var, 25-26 bin hazır sistem geri kalan parayla da monitör almak istiyorum yardımcı olur musunuz? Benden illa bilgili arkadaşlar vardır.
Ekran kartı Nvidia seviyorum öyle sistem yok mu?Üstte atılan AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
bu sistemi tavsiye ederim. Yanına da şu monitörlerden birini alabilirsiniz.
![]()
Acer VG240YPBIIP 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer VG240YPBIIP 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer VG240YPBIIP 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran kartı Nvidia seviyorum öyle sistem yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.