30 bin TL'ye sistem önerisi

Hocam yazdıklarımı gördüğünüzü varsayıyorum, geçici olacak bu. Sonradan yükseltilebilecek parçalar.

Biliyorum hocam ama sabit kalmak istiyorum.

Ne oynamayı düşünüyorsunuz?

Hem FPS oyunları FH5 assetto tabii full ayarlarda modla ETS 2 için de geçerli. BeamNG karışık hocam.

Hocam yazdıklarımı gördüğünüzü varsayıyorum, geçici olacak bu. Sonradan yükseltilebilecek parçalar.

Hocam peki gamingenden direk bunlardan birisin alsam yani bir daha değiştirmemek için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum hocam ama sabit kalmak istiyorum.

Hem FPS oyunları FH5 assetto tabii full ayarlarda modla ETS 2 içinde geçerli BeamNG karışık hocam.

Hocam peki gamingenden direk bunlardan birisin alsam yani bir daha değiştirmemek için.

Bu dediklerinde işlemciler iyi fakat bu sefer de 8 VRAM sıkıntı çıkartıyor ve bu bütçede her ikisini de iyi de tutmak zor indirim olmadığı sürece.

Bu dediklerinde işlemciler iyi fakat bu sefer de 8 VRAM sıkıntı çıkartıyor ve bu bütçede her ikisini de iyi de tutmak zor indirim olmadığı sürece.

AMD 7500F-Gigabyte Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16g-Gigabyte A620M-H-Kingston 16 GB-1TB SSD Peki bu sistemde ekran kartı nasıl olur Tebilon'dan?

Diğer yerlere baktığımda DLSS için 4060 alanlar var ya aslında 8 GB VRAM çok önemli değil benim oynayacağım oyunlarda. O yüzden direkt Gaming.gen'den hazır 4060 alma taraftarıyım.

AMD 7500F-Gigabyte Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16g-Gigabyte A620M-H-Kingston 16 GB-1TB SSD peki bu sistemde ekran kartı nasıl olur tebilondan​

Diğer yerlere baktığımda DLSS için 4060 alanlar var ya aslında 8 GB VRAM çok önemli değil benim oynayacağım oyunlarda o yüzden direk Gaming genden hazır 4060 alma taraftarıyım.

Olur fakat dediğin oyunlarda 4060 ne kadar VRAM tüketiyor bilmiyorum ama büyük ihtimal sorun çıkarmaz ama 1 2 yıl sonra sıkıntı çıkabilir. 7600XT'ye gelirsek 16 GB VRAM'ı kullanamaz 4060 16 GB kullanamıyor gereksiz yere almış olursun böyle bir durumda bende çok kararsız kaldım seni de yanlış yönlendirmek istemem.

AMD 7500F-Gigabyte Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16g-Gigabyte A620M-H-Kingston 16 GB-1TB SSD Peki bu sistemde ekran kartı nasıl olur Tebilon'dan?

Diğer yerlere baktığımda DLSS için 4060 alanlar var ya aslında 8 GB VRAM çok önemli değil benim oynayacağım oyunlarda. O yüzden direkt Gaming.gen'den hazır 4060 alma taraftarıyım.
Gör

AMD 7500F-Gigabyte Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16G-Gigabyte A620M-H-Kingston 16 GB-1TB SSD peki bu sistemde ekran kartı nasıl olur tebilondan​

Diğer yerlere baktığımda DLSS için 4060 alanlar var ya aslında 8 GB VRAM çok önemli değil benim oynayacağım oyunlarda o yüzden direk Gaming genden hazır 4060 alma taraftarıyım

Bunlardan birinden

Olur fakat dediğin oyunlarda 4060 ne kadar VRAM tüketiyor bilmiyorum ama büyük ihtimal sorun çıkarmaz ama 1 2 yıl sonra sıkıntı çıkabilir. 7600XT'ye gelirsek 16 GB VRAM'ı kullanamaz 4060 16 GB kullanamıyor gereksiz yere almış olursun böyle bir durumda bende çok kararsız kaldım seni de yanlış yönlendirmek istemem.

Gör.

Evet yeter 8 VRAM ama ileride pişman olma diye 8 VRAM alma dedim.

Bunlardan birinden.

Bunlardan istediği alabilirsin hepsi iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı