30 bin TL'ye sistem ve monitör önerisi

Ben biraz daha büyük ekran seviyorum 24 inç küçük gelir gibi. Siz neden büyük önermem dediniz.

Hocam acele etmeyin, son attiginiz sistemde a serisi anakart falan var, daha iyi şeyler bulunur muhtemelen. Bu arada 27 inc monitor gayet guzel alabilirsiniz fakat 2K olmasi lazim. 1080p 27inc monitor çamur gibi olur. Bütçe cikarsa.

@efebatiin butcenize uygun daha iyi bir sistem önerir.

Hocam acele etmeyin, son attiginiz sistemde a serisi anakart falan var, daha iyi şeyler bulunur muhtemelen. Bu arada 27 inc monitor gayet guzel alabilirsiniz fakat 2K olmasi lazim. 1080p 27inc monitor çamur gibi olur. Bütçe cikarsa.

Yok vallaha hocam, öyle diyorsanız 24 inç aoc samsung yada viewsonic alırım hangisini önerirsiniz

İlk defa duydum ktc diye bi marka çok güvenilir değil gibi. Uzun ömürlü birşey olsun istiyorum

Yok vallaha hocam, öyle diyorsanız 24 inç AOC Samsung'ya da ViewSonic alırım hangisini önerirsiniz.

İlk defa duydum ktc diye bir marka çok güvenilir değil gibi. Uzun ömürlü bir şey olsun istiyorum.

İncelemesi var sadece pazara yeni girdi, Çin'de güvenilir bir marka ben aldım gayet güzel. Tabii yine siz bilirsiniz ben AOC öneririm bu monitörü almayacaksanız.

7700XT 2K'da çok fazla oyun oynatmaz zaten, minimum 5070 civarı kart lazım düzgün bir 2K deneyimi için. O yüzden bu attığımı almanız daha sağlıklı olur.

İncelemesi var sadece pazara yeni girdi, Çin'de güvenilir bir marka ben aldım gayet güzel. Tabii yine siz bilirsiniz ben AOC öneririm bu monitörü almayacaksanız.

Samsung monitörlere ne dersiniz. Samsung daha kaliteli gibi geliyor bana

7700XT 2K'da çok fazla oyun oynatmaz zaten, minimum 5070 civarı kart lazım düzgün bir 2K deneyimi için. O yüzden bu attığımı almanız daha sağlıklı olur.
Sistem olarak itopyanınki technopattan iyi mi diyorsunuz

Samsung monitörlere ne dersiniz? Samsung daha kaliteli gibi geliyor bana.

Bu fiyata bu monitorden daha iyisi yok sanırım. Samsung'un R27QE modeli iyi diye biliyorum.

Sistem olarak İtopya'nınki Technopat'tan iyi mi diyorsunuz.

Sistem için @efebatiin musait oldugunda bakarsa daha iyi bir şeyler önerebilir. Bu bütçedeki sistemlere çok hakim değilim.

Sistem olarak İtopya'nınki Technopat'tan iyi mi diyorsunuz.

40k bandina cikmaniz mümkünse.
Yoksa 9060XT sistem çıkar tahminimce. Araştırıyorum şu an.

Bu fiyata bu monitorden daha iyisi yok sanırım. Samsung'un R27QE modeli iyi diye biliyorum.

Sistem için @efebatiin musait oldugunda bakarsa daha iyi bir şeyler önerebilir. Bu bütçedeki sistemlere çok hakim değilim.

40k bandina cikmaniz mümkünse.
Yoksa 9060XT sistem çıkar tahminimce. Araştırıyorum şu an.
Yok valla max 30 eğer çok çok iyi birşey varsa 32-33 olur

Yok vallahi Max 30 eğer çok çok iyi bir şey varsa 32-33 olur.

Tebilon sistemden iyisini bulamadım, kendim toplayim dedim zaten yine aşağı yukarı ayni paraya denk geliyor. Anakart konusunda emin değilim, SSD dışında diğer parçalar kaliteli gibi. Sistemi aldıktan sonra elinize para geçtiğinde buradaki RAM'den 1 tane daha almak çok iyi olur. SSD okuma ve yazma hızı biraz düşük ve 512 GB size yeterli olur mu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı