30 bin TL'ye tablet önerisi

30 bin civarı tablet arıyorum. Genişlik olarak elime sığsın istemiyorum, 13 inç civarı olabilir. S10 Fe bakıyordum küçük geldi, 5000 koyup FE+ almak da değmez gibi geldi, ekranları da pek kaliteli değil sanırım. Şu an birkaç hafta bekleyip S10 Ultra almak içime sindi ama yine de bir görüş arıyorum.

30 bin civarı tablet arıyorum. Genişlik olarak elime sığsın istemiyorum, 13 inç civarı olabilir. S10 FE bakıyordum küçük geldi, 5000 koyup FE+ almak da değmez gibi geldi, ekranları da pek kaliteli değil sanırım. Şu an birkaç hafta bekleyip S10 Ultra almak içime sindi ama yine de bir görüş arıyorum.

Günlük olarak mi kullanacağınız eğer günlükse.
S11 kullanıyorum aktif olarak ve memnunum 11 inch yetiyor bana ama tabii bu size bağlı görüp almak daha iyi olabilir sadece eliniz büyükse kalemi biraz küçük kalıyor suanlik tek eksik gördüğüm bu.

Hocam ben Magic Pad 2 yapıştırın geçin derim aldığınızda klavyeli kılıf+kalem de veriyorlardı Samsung'un kalemleri Temu'da satılan stylus kalemlerden bir tık üstü bence Magic Pad 2 de 144 Hz OLED bir de Honor kalitesi var Lenovo'yu yazilimindan dolayi onermiyorum 2.secenek olarak Huawei tabletlerine de bakabilirsiniz.Samsung tabletlerin tek avantajı one ui ve işlemcisi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı