30 bin TL'ye tablet önerisi

FE serisine pek içim ısınmadı ama bütçeyi aşmıyorsa düz S9 modeli gerçekten tercih edilebilir. Ek olarak bildiğim kadarıyla samsung Spen'lerde eşleşme ve şarj muhabbeti yok. Çizim ve ince işlerle uğraşmayacaksanız +özellik sayılabilir. Eğer ekranı da arkadaşın dediği gibi Amoledse göz sağlığı ve komfor açısında iyi olur.
fe serisi alınmaz bence uygun fiyatlı ama düz serilerle baya bi performans farkı var onun yerine düz ipad almak daha mantıklı bence

Düz S9 demek istediniz sanırım.

fe serisi alınmaz bence uygun fiyatlı ama düz serilerle baya bi performans farkı var onun yerine düz ipad almak daha mantıklı bence
Düz S9 demek istediniz sanırım.

Apple ekosistemi candır. Ekonomik açıdan zorlanmazsaniz Apple alın yıllarca kullanın.

Arkadaşlar ya S10+ ve S24FE alacağım ya da Air ve 13 hangisi tercih edilmeli? Ya da S24FE ve Air mi almalıyım?
Üniversite için tıp öğrencilerinin birçoğu iPad serisini tercih ediyor ki birçok kişiye sorarsanız iPad'in en iyi seçim olduğunu duyarsanız bence hazır üniversiteye geçiyorsunuz iPad alın geçin,kafanız rahat olsun.

Arkadaşlar ya S10+ ve S24FE alacağım ya da Air ve 13 hangisi tercih edilmeli? Ya da S24FE ve Air mi almalıyım?

Ekosısteme gerek yok. Cok abartıyorlar, oncelık verılecek bır konu degıl. Ben Telegram aracılıgıyla paylasıyordum her dosyayı ve bır kere bıle ekosıstem eksıklıgı hıssetmedım. Sadece tablet olarak bakabılırsın konuya.
Evde de s9FE var ve YKS senemde IP 13 ıle kullandım ve cok da memnundum. Kendı Not uygulaması cok tatmınkar.
Ben de iPad Pro ıle S10+ arasında gıtgel yasıyorum. IPad'ın kalem ucu mesela Samsung'un aksıne sert, tık tık edıyor ya da ekran boyutu 4'e 3 olması yatay fılmlerde ekran alanı kaybedılıyor sanırım vs. Bende cok kararsızım sızın gıbı.

Apple ekosistemin diğer markalara göre en büyük farkı cihazların birbirine kusursuz bir şekilde entegre olmasıdır ve bu da günlük hayatta gerçekten çok iyi bir rahatlık sağlıyor ayrıca, iPhone 13'e geçilir mi diye sorarsanız, eğer gerçekten ekosistem yapacaksanız ve IPhone'a alışıksanız geçin ancak ekosistem yapacaksanız hakkını vererek yapın mesela bende iPhone 13, iPad, Apple Watch, AirPods ve MacBook Air bulunuyor aralarındaki paylaşım veri aktarımı olsun diğer özelikler olsun çok rahat oluyor ve her an istediğim cihazdan bir diğeri için işlem yapabiliyorum, yani uzun lafın kısası geçmeye değer ancak ekosistem yapacaksanız değer, onun dışında bir ürün için değmez bence.

Örnek verebileceğim eğlenceli ve güzel bir sürü ekosistem özelliklerinin gösterildiği videolar var dilerseniz atabilirim buraya da.

Merhaba bende iPad Air M3 almayı düşünüyorum iPhone 12 cihazım, AirPods'um var ekosistem özelliklerinin olduğu videolardan link atabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba bende iPad Air M3 almayı düşünüyorum iPhone 12 cihazım, AirPods'um var ekosistem özelliklerinin olduğu videolardan link atabilirseniz çok sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakabilirsiniz bildiğim kadarı ile herşey var izlemedim bilmiyorum izledikten sonra eksik varsa onu da atarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı