30 bin TL'ye Twitch'te yayın yapmak için bilgisayar önerisi

balendn

Femtopat
Daha fazla  
Twitch üzerinde yayın yapmak istiyorum. Bunun için bayağı bir araştırma yaptım ve bu kasayı buldum. Hem bütçeme uygun hem içindekileri beğendim. Acaba içinde kronik sorunlu ya da kötü bir şey var mı kasanın ya da eksik bir şey? Güzel değil diyorsanız 30k fiyat bandını geçmeyecek şekilde önerebileceginiz neler var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı

Prime B650M-K yapın.​

Hocam benim attığım daha mantıklı bence. DDR5 ve AM5 soket daha uzun ömürlü.

Hocam çok fazla seçenek var. @LorrieNN hocamın attığı da güzel sistem. Siz tam olarak istediğiniz özellikleri yazın, biz de ona göre öneri verelim.
Hocam şimdi şöyle 30k biraz fazla oldu 28k civarinda bisey lazim ozellikleride şöyle ddr4 olursa 32 gb ram ddr5 olursa 16da olur işlemci ekran kartiyla calisabilecek amd islemci olursa guzel olur ekran karti 3060 ti ve üst modeller 2 tb falan hdd 512 gbde ssd olursa guzel olur bulunurmu sizce 28k civarinda boyle cihaz ?

hocam biraz pahali geldi 28k civari yazdigim ozelliklerde bisey ariyorum

pahali geldi hocam şöyle yazdigim ozelliklerde 28k bisey olsa

O zaman anakartı yükseltmeyin attığımı alın. Kendiniz 2 TB boyutunda bir ssd alırsınız sistemi aldıktan sonra.

RAM'i Corsair 16 GB yapın, bir adet de buradan ekleyin
SSD 1TB yapın, 2TB olmuyor maalesef. HDD de takabilirsiniz ama önermem çok yavaşlatır sistemi

yok hocam zaten bana 512 gb ssd 2 tb hdd lazim

O zaman anakartı yükseltmeyin attığımı alın. Kendiniz 2 TB boyutunda bir ssd alırsınız sistemi aldıktan sonra.
hocam ssd 512 gb yeter bana 2 tb hdd lazim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…