Merhaba Drift L kullanıyorum ve satıp 30 binde temiz bir GSX-S 125 almayı düşünüyorum; ehliyetim A1 olduğu için yüksek CC'ye geçemiyorum Drift L'den gidişi olarak falan daha çok tatmin edeceğini düşündüm, alınır mı?
.Tatmin etmez dostum. Drift ile hevesini at yaşın gelince en az 250 geç. Driftden 30kdaki yarı ölü GSX geçmek fena şekilde kötü seçenek.
İlerleyen zamanda elimdeki 125 liği satmadan yükseltmeyi düşünüyorum GSX daha uzun ömürlü olmaz mı drift e göre.
Niye ölü diyorsun ki? Hint motorları bile hiç açılmadan 100 binleri görebiliyor. Ben bu motorun hiç öldüğünü sanmıyorum.Tatmin etmez dostum. Drift ile hevesini at yaşın gelince en az 250 geç. Driftden 30kdaki yarı ölü GSX geçmek fena şekilde kötü seçenek.
Niye ölü diyorsun ki? Hint motorları bile hiç açılmadan 100 binleri görebiliyor. Ben bu motorun hiç öldüğünü sanmıyorum.
Fiyat nedir, bakımları nerede yapılmış ve kazası düşmesi kalkması var mı, motor kaç kişiden geçmiş, binicinin yaşı nedir, satıcıyla telefonda konuştun mu üslubu nasıldı? Bu bilgilere ulaşabilirsen motor hakkında net bilgi edinirsin. Falso bir şey yoksa ve fiyatı da abartı değilse 30 binde Suzuki alınır. Temiz motor almazsan bu klasmanda çok zarar edersin.
Yazdığımız şeyler çok yakın ikimizinde ama bu motor bence 30 binde ölecek bir motor değil. Bajajları görüyoruz hocam hadi 100 olmasın 60-70 rahat gidiyorlar tabi ki düzgün kullanma şartıyla.Hocam yolun sonunda yorgun ve eski bir makine alıyorsunuz. Parçalar sınırsız ömüre sahip değil maalesef.
Parça sorunu olsun eskiliği olsun ve 125 CC gençlere hitap ediyor özellikle har har kullanıyorlar motorlar bunlara göre üretilmiyor sonucunda motor ağlıyor bildiğin.
125 CC ile ömür geçmeyecek elinde sonunda satarsın haliyle kesmeyecek bile. 30 k da aldın kullandıkça üstüne eklenecek kmler ve parçalarda yorulacak.
Japon'ların bile 100'e doğru sonları yaklaşıyor hocam ben vallahi sizden duyuyorum hintin 100'lere geldiğini. Hani Çin firmaların çoğundan kat kat iyidirde o kadar değil be. 100 bine gelirken neler gördü? Neler değişti? Bakımlar nasıl yapıldı? En önemlisi sürücüsü nasıl kullandı çok değiştirir. 125'lik makineyle 700'lük makinenin ömrü de bir olmaz onu bunu düşündüğünde.
İlanı atarsan bizde yorumlayalım.Daha telefonda konuşmadık detaylı bilgim yok ama ilana baktığımda temiz görünüyor ve fiyat 90k açıklamada bakımlarının aksatılmadan yapıldığını ve 2500 tl önemsiz bir hasar kaydı olduğunu yazmış kendi motorum satıldıktan sonra arayıp bilgi alacağım.
Yazdığımız şeyler çok yakın ikimizinde ama bu motor bence 30 binde ölecek bir motor değil. Bajaj'ları görüyoruz hocam hadi 100 olmasın 60-70 rahat gidiyorlar tabii ki düzgün kullanma şartıyla.
İlanı atarsan bizde yorumlayalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.