30 binde Suzuki GSX-S 125 alınır mı?

Yazdığımız şeyler çok yakın ikimizinde ama bu motor bence 30 binde ölecek bir motor değil. Bajajları görüyoruz hocam hadi 100 olmasın 60-70 rahat gidiyorlar tabi ki düzgün kullanma şartıyla.

İlanı atarsan bizde yorumlayalım.

gsx-s 125 == kaliteli driftL ayrıca o motoru satamazsın
Hocam benim drift 4k da 2 aydır ilanda satamıyorum fiyat 60k yazdım çok mu

Drift için 3-5 inmen lazım biraz, piyasa zaten çinliler için oldukça ağır. Bu motorunda kullanıcısının tiplemesi ilandan okunabiliyor, pek düzgün bir örneği değil genç biri kullanış belli ki, riski yüksek.

Yol gene dediğime geliyor dostum. İlanın açıklaması vesaire arkadaşın dediği gibi ben ergenim diye bağırıyor. Nasıl kullandığıda belli. Dediğim ggibi yarı ölü motor bir de hart hurt kullanmıyorsa ben bir şey bilmiyorum yani. Almak çok büyük risk. Alacaksan böyle arkasında sepetli böyle baba birisi amca birisi kullanmadıysa çok zor düzgün motor bulmak. Az sabret drift neyine yetmiyor yaşın dolsun 200-500'lük bir şeye geç uzun süre kullan.

Tatmin etmez dostum. Drift ile hevesini at yaşın gelince en az 250 geç. Driftden 30kdaki yarı ölü GSX geçmek fena şekilde kötü seçenek.

30k Suzuki için daha yolun başı.

Yol gene dediğime geliyor dostum. İlanın açıklaması vesaire arkadaşın dediği gibi ben ergenim diye bağırıyor. Nasıl kullandığıda belli. Dediğim ggibi yarı ölü motor bir de hart hurt kullanmıyorsa ben bir şey bilmiyorum yani. Almak çok büyük risk. Alacaksan böyle arkasında sepetli böyle baba birisi amca birisi kullanmadıysa çok zor düzgün motor bulmak. Az sabret drift neyine yetmiyor yaşın dolsun 200-500'lük bir şeye geç uzun süre kullan.

Yani adam satmadan ekleyeceğim diyor zaten sabretmekle ne alakası var satmayacaksa alsın ömürlük makineyi düzgün kullanırsa 30 bin hiçbir şey. Sadece kmden bunu nası çıkardınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı