30 günlük resimli İngilizce günlük proje ödevi nasıl yapılır?

İstanbul Sefiri

Centipat
Katılım
19 Ocak 2023
Mesajlar
303
Çözümler
1
Yer
Rize, Ardeşen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP 15-R103NT Laptop
Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40GHz
NVIDIA GeForce GT820M
DDR3 1600MHz 4,00 GB RAM
Kingston 224 GB SDD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mafya babası
Şimdi 30 gün boyunca İngilizce günlük yazacağız. Bunu nasıl yazarım hocam günü her ayrıntısına kadar mı anlatmalıyım yoksa o günlerin önemli anları mı? Bir de resim işini nasıl yapacağız kısa ve öz olsun istiyorum. Günlük çünkü el yazım ile İngilizce fazla yazamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli şeyleri yazsanız yeter diye düşünüyorum. Resim işini de Microsoft'un yapay zekasına istediğiniz şeyi yaptırarak halledebilirdiniz. Konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama belki işinize yarar.

Ben de tam onunla uğraşıyordum hocam. Günlüğün bitmesine 10 gün kaldı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Örnek (Google çeviri biraz sapıtmış olabilir)

Today is a classic, ı GoT out of bed, ate my dinner and went to school. I was late for school and the principal was angry again. We did our homework, at least it was comfortable since most classes were Free except math class, but we finished at school. I bought some chips and ice cream on the way Home, but my ice cream fell out on the way. Damn ı'm unlucky and ı came, first ı looked at the TV for a while, then ı turned on the Computer and played Games until the evening, then ı watched some news on TV, had dinner and went to sleep.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı