Arkadaşlar Steam de Hell Let Loose almıştım fakat şansıma Epic Games bedavaya vermiş para boşuna gitti. İade etme gibi bir şansım var mı? (30 saat falan vardır) üzdü gerçekten.
Arkadaşlar Steam de Hell Let Loose almıştım fakat şansıma Epic Games bedavaya vermiş para boşuna gitti. İade etme gibi bir şansım var mı? (30 saat falan vardır) üzdü gerçekten.
Arkadaşlar Steam de Hell Let Loose almıştım fakat şansıma Epic Games bedavaya vermiş para boşuna gitti. İade etme gibi bir şansım var mı? (30 saat falan vardır) Üzdü gerçekten.
Hocam biliyorum yine de sorayım dedim parayı kurtarırım diye çünkü 400 küsür para vermiştim.Teşekkürler yine de.Hayır, 2,5 saat falan olsa neyse de 30 saat oynamışsın, sence iade edilir mi?
Denemekten zarar gelmez durumunuzu açıklarsanız ancak hiç sanmıyorum vereceklerini.Hocam biliyorum yine de sorayım dedim parayı kurtarırım diye çünkü 400 küsür para vermiştim.Teşekkürler yine de.
Hocam biliyorum yine de sorayım dedim parayı kurtarırım diye çünkü 400 küsur para vermiştim. Teşekkürler yine de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.