A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #141 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bunu deneyin gerçekten işe yarıyor bende. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu son çare bu da olmazsa yardıma ihtiyacınız var demek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bunu deneyin gerçekten işe yarıyor bende. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu son çare bu da olmazsa yardıma ihtiyacınız var demek.
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 28 Temmuz 2022 #142 444617 dedi: Yok çavuş yerinde görev başında sorun yok. Genişletmek için tıkla... İşte görev başında olması sorun görevini sonlandırın kız düşünmeyin.
444617 dedi: Yok çavuş yerinde görev başında sorun yok. Genişletmek için tıkla... İşte görev başında olması sorun görevini sonlandırın kız düşünmeyin.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #143 yuzedit dedi: Hocam klima açıp karşısında bekleyin biraz uykunuz gelir, o serin havada bir de içten osurursunuz. Genişletmek için tıkla... Hala bunlarla konu sahibinin uyuyacağını sanıyorsunuz bu kadar saat uykusuzlukta acilen doktora başvurması gerekir.
yuzedit dedi: Hocam klima açıp karşısında bekleyin biraz uykunuz gelir, o serin havada bir de içten osurursunuz. Genişletmek için tıkla... Hala bunlarla konu sahibinin uyuyacağını sanıyorsunuz bu kadar saat uykusuzlukta acilen doktora başvurması gerekir.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #145 mrht1234 dedi: Hala bunlarla konu sahibinin uyuyacağını sanıyorsunuz bu kadar saat uykusuzlukta acilen doktora başvurması gerekir. Genişletmek için tıkla... Niye hocam ben o kadar saat uykusuz kalmıştım sonra bir şey denedim işe yaradı.
mrht1234 dedi: Hala bunlarla konu sahibinin uyuyacağını sanıyorsunuz bu kadar saat uykusuzlukta acilen doktora başvurması gerekir. Genişletmek için tıkla... Niye hocam ben o kadar saat uykusuz kalmıştım sonra bir şey denedim işe yaradı.
yuzedit Picopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 149 28 Temmuz 2022 #146 mrht1234 dedi: Hala bunlarla konu sahibinin uyuyacağını sanıyorsunuz bu kadar saat uykusuzlukta acilen doktora başvurması gerekir. Genişletmek için tıkla... Doktor ne yapabilir hocam merak ettim, 2 göz damlası verip git uyumaya çalış der bizim dediklerimizi denemesi daha makul
mrht1234 dedi: Hala bunlarla konu sahibinin uyuyacağını sanıyorsunuz bu kadar saat uykusuzlukta acilen doktora başvurması gerekir. Genişletmek için tıkla... Doktor ne yapabilir hocam merak ettim, 2 göz damlası verip git uyumaya çalış der bizim dediklerimizi denemesi daha makul
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 28 Temmuz 2022 #147 mrht1234 dedi: Hala bunlarla konu sahibinin uyuyacağını sanıyorsunuz bu kadar saat uykusuzlukta acilen doktora başvurması gerekir. Genişletmek için tıkla... Hiç bir yerim agrimiyor sadece zihinsel fonksiyonlarım biraz karışık. Jeton köşeli yani.
mrht1234 dedi: Hala bunlarla konu sahibinin uyuyacağını sanıyorsunuz bu kadar saat uykusuzlukta acilen doktora başvurması gerekir. Genişletmek için tıkla... Hiç bir yerim agrimiyor sadece zihinsel fonksiyonlarım biraz karışık. Jeton köşeli yani.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 28 Temmuz 2022 #148 444617 dedi: @Lafonde şaka bir yana gerçekten depresyondayım ve 48 saati geçerse halüsinasyon görebilirmişim. Genişletmek için tıkla... Kardeş cidden doktora git bak. Sağlığın için diyorum.
444617 dedi: @Lafonde şaka bir yana gerçekten depresyondayım ve 48 saati geçerse halüsinasyon görebilirmişim. Genişletmek için tıkla... Kardeş cidden doktora git bak. Sağlığın için diyorum.
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 28 Temmuz 2022 #149 Hocam galiba orgazm olmanız şart. Diyecek başka bir şey yok.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #150 yuzedit dedi: Doktor ne yapabilir hocam merak ettim, 2 göz damlası verip git uyumaya çalış der bizim dediklerimizi denemesi daha makul. Genişletmek için tıkla... Alakası yok bu kadar süre uyumayıp enerjik ise anomali var demektir hem ayrıca sizin dediğiniz gibi olsa bile onun tavsiyeleri daha fazla işe yarar siz doktor musunuz pardon hem.
yuzedit dedi: Doktor ne yapabilir hocam merak ettim, 2 göz damlası verip git uyumaya çalış der bizim dediklerimizi denemesi daha makul. Genişletmek için tıkla... Alakası yok bu kadar süre uyumayıp enerjik ise anomali var demektir hem ayrıca sizin dediğiniz gibi olsa bile onun tavsiyeleri daha fazla işe yarar siz doktor musunuz pardon hem.