Yok çavuş yerinde görev başında sorun yok.
Hocam klima açıp karşısında bekleyin biraz uykunuz gelir, o serin havada bir de içten osurursunuz.
Niye hocam ben o kadar saat uykusuz kalmıştım sonra bir şey denedim işe yaradı.Hala bunlarla konu sahibinin uyuyacağını sanıyorsunuz bu kadar saat uykusuzlukta acilen doktora başvurması gerekir.
Doktor ne yapabilir hocam merak ettim, 2 göz damlası verip git uyumaya çalış der bizim dediklerimizi denemesi daha makulHala bunlarla konu sahibinin uyuyacağını sanıyorsunuz bu kadar saat uykusuzlukta acilen doktora başvurması gerekir.
Hiç bir yerim agrimiyor sadece zihinsel fonksiyonlarım biraz karışık. Jeton köşeli yani.Hala bunlarla konu sahibinin uyuyacağını sanıyorsunuz bu kadar saat uykusuzlukta acilen doktora başvurması gerekir.
Kardeş cidden doktora git bak. Sağlığın için diyorum.@Lafonde şaka bir yana gerçekten depresyondayım ve 48 saati geçerse halüsinasyon görebilirmişim.
Doktor ne yapabilir hocam merak ettim, 2 göz damlası verip git uyumaya çalış der bizim dediklerimizi denemesi daha makul.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.