Hocam yanlış anlamayın ama masturbasyon yaparsanız uykunuz gelir arkadaşlar gerçekten haha atmayın ben öyle oluyorum nedense denemektenz zarar gelmez değil mi?
Hocam yanlış anlamayın ama masturbasyon yaparsanız uykunuz gelir arkadaşlar gerçekten haha atmayın ben öyle oluyorum nedense denemektenz arar gelmez değil mi?
Hocam yanlış anlamayın ama masturbasyon yaparsanız uykunuz gelir arkadaşlar gerçekten haha atmayın ben öyle oluyorum nedense denemektenz zarar gelmez değil mi?
Sigara içmemek için kendinizi tutmaya çalışın. Yatacağınız yerde camı hafif açıp karanlığı sağlayın. İyi bir pozisyon bulduktan ve yattıktan sonra gözünüzü kapatıp siyah rengi düşünün.
Sigara içmemek için kendinizi tutmaya çalışın. Yatacağınız yerde camı hafif açıp karanlığı sağlayın. İyi bir yatma pozisyonu bulduktan ve yattıktan sonra gözünüzü kapatıp siyah rengi düşünün.