Düzeltme: 39 saat 9 dakika.
Gece gece dikkat çekeriz aman.Hocam yanlış anlamayın ama masturbasyon yaparsanız uykunuz gelir arkadaşlar gerçekten haha atmayın ben öyle oluyorum nedense denemektenz arar gelmez değil mi?
Hocam, zararlı birşey. Lütfen böyle ayıp önerilerde vermeyin.Hocam yanlış anlamayın ama masturbasyon yaparsanız uykunuz gelir arkadaşlar gerçekten haha atmayın ben öyle oluyorum nedense denemektenz zarar gelmez değil mi?
Uyudunuz mu?Gece gece dikkat çekeriz aman.![]()
Arkadaşlar içtiğim sigaranın haddi hesabı yok ama saatlik 4 tane içtim desem 40x4 (ortalama) 160 falan.
Hocam yanlış anlamayın ama masturbasyon yaparsanız uykunuz gelir arkadaşlar gerçekten haha atmayın ben öyle oluyorum nedense denemektenz zarar gelmez değil mi?
Olmuyor denedim klimanın ışığını bile kapattım.Sigara içmemek için kendinizi tutmaya çalışın. Yatacağınız yerde camı hafif açıp karanlığı sağlayın. İyi bir yatma pozisyonu bulduktan ve yattıktan sonra gözünüzü kapatıp siyah rengi düşünün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.