30 TL Oyuncu Mouse Önerisi

RealOttoman

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bütçem en fazla 30 TL. Bu fiyata alabileceğim en iyi mouse hangisidir? CS:GO oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de biraz araştırınca Everest, Inca, Frisby gibi markaların 1-2 ay içinde elimde patlayacağını gördüm. Bütçemi de arttıramayacağım için oyuncu mouse değil, normal mouse alacağım. Ben biraz baktım, birkaç tane buldum. Sizce bunlar nasıl?

Logitech M90 Kablolu Optik Mouse (910-001793) Fiyatı
Logitech M100 Optik Siyah Mouse (910-001602) Fiyatı
A4 Tech OP620-D USB Optik Kablolu Mouse - Siyah Fiyatı
A4 Tech X5-20MD-1 USB+PS/2 Optik Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri bunun kablosu biraz kısa diyorlar
A4 Tech D-530FX-1 Holeless Kablolu Mouse - Gri Fiyatı

Merhabalar. Bütçem en fazla 30 TL. Bu fiyata alabileceğim en iyi mouse hangisidir? CS:GO oynuyorum.

Bugün almam gerekiyor hocam. Lütfen fikrinizi söyler misiniz?

Abiler, lütfen şu link attığım farelerden birini önerin.

Tamam gerek kalmadı, Logitech M100 aldım. O kadar yardımcı oldunuz ki anlatamam.

Son düzenleme:
Ben de biraz araştırınca Everest, Inca, Frisby gibi markaların 1-2 ay içinde elimde patlayacağını gördüm. Bütçemi de arttıramayacağım için oyuncu mouse değil, normal mouse alacağım. Ben biraz baktım, birkaç tane buldum. Sizce bunlar nasıl?

Logitech M90 Kablolu Optik Mouse (910-001793) Fiyatı
Logitech M100 Optik Siyah Mouse (910-001602) Fiyatı
A4 Tech OP620-D USB Optik Kablolu Mouse - Siyah Fiyatı
A4 Tech X5-20MD-1 USB+PS/2 Optik Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri bunun kablosu biraz kısa diyorlar
A4 Tech D-530FX-1 Holeless Kablolu Mouse - Gri Fiyatı

Bugün almam gerekiyor hocam. Lütfen fikrinizi söyler misiniz?

Abiler, lütfen şu link attığım farelerden birini önerin.

Tamam gerek kalmadı, Logitech M100 aldım. O kadar yardımcı oldunuz ki anlatamam.

Ne yazık ki forumda böyleleri çok var. Fikrin yoksa yorum yapma arkadaşım. Ben 30 TL'lik soruyorsam, sen de biliyorsan öner. Adam gidiyor 300 400 liralık mouse öneriyor. Ben de bugün alacağım mouse gezinirken ben bile sinir oldum şuan.

Bu fiyata oyuncu faresi bulman çok zor olacaktır. Benim tavsiyem en az 3 katına çıkarman bütçeni. Aksi halde alacağın fare, 10 liralık farenin ışıklandırılmış halinden öte birşey olamayabilir. İndirim filan yakalarsan ancak kaliteli bir şeyler alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı