30 TL'ye 8 CM fan önerisi

Bilgisayarım ısınıyor değil aslında ama bir tane fan alayım diyorum, uzun kullanımlarda drop vs olabiliyor o yüzden egzoz fan almayı düşünüyorum. PC'de CPU fan dışında hiçbir fan yok :D
Bütçem 20-30 TL.
İnce olsun.
Fan girişi olsun Anakart'dan hızlarını ayarlayabileyim veya kaç RPM de çalıştığını vs görebileyim :D
Anakartım B450M S2H V2. SYS_FAN girişine bağlayacağım 4 pin.
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
12cm alabilirsen Dark Solid Altıgen Tasarımlı 12cm Kırmızı LED'li Kasa Fanı (DKCCFB125R) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Aerocool Force Series 12cm Siyah Sessiz Kasa Fanı (3 Pin ve Molex Bağlantılı) (AE-CFFR120BK) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

12cm alabilirsen Dark Solid Altıgen Tasarımlı 12cm Kırmızı LED'li Kasa Fanı (DKCCFB125R) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Aerocool Force Series 12cm Siyah Sessiz Kasa Fanı (3 Pin ve Molex Bağlantılı) (AE-CFFR120BK) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

Kasama 12cm uymuyor eski kasa bir de bunun fan girişli versiyonu var mı? Yani Anakart'a bağlanabilen versiyonu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı