Çözüldü 30 TL'ye alınan Windows keyi iki bilgisayarda çalışınca problem olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dersleeer2

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart
Arkadaşım internetten Windows 11 Pro için 30 TL'ye key aldı aktifleştirdi ve oldu. Merak ettik aynı keyi benim bilgisayarda da denedik yine Windows 11 Pro benim bilgisayarım da. Key benim bilgisayarımda da aktifleşti. Yani hem arkadaşımın hem de benim bilgisayarımda aynı key aktifleşmiş oldu. Bir sıkıntı olur mu? Veya nasıl oldu bu? Benim bildiğim bir key sadece bir bilgisayarda çalışması lazım.

Çözüm
Yıllardır öyle kullanıyorum onlarca sistem kurdum hiçbirinde orijinal almadım. Sıkıntı olmaz rahatlıkla kullanabilirsin
Arkadaşım internetten Windows 11 Pro için 30 TL'ye key aldı aktifleştirdi ve oldu. Merak ettik aynı keyi benim bilgisayarda da denedik yine Windows 11 Pro benim bilgisayarım da. Key benim bilgisayarımda da aktifleşti. Yani hem arkadaşımın hem de benim bilgisayarımda aynı key aktifleşmiş oldu. Bir sıkıntı olur mu? Veya nasıl oldu bu? Benim bildiğim bir key sadece bir bilgisayarda çalışması lazım.

Aynı OEM 6PC
Aynı Retail ile 14 PC etkinleştirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı