30 TL'ye tek kişilik oyun önerisi

Ben şahsen 2014 model laptopumda açabildim. (ekran kartı düşük seviyedeydi.)

YouTube'dan videolarına baktım fakat 25-35 FPS arası gidip geliyor.

Dark Souls başlamak istediğim bir seri ama 3. oyunu oynayamayacağım için hikaye yarım kalacak. Yeni bir bilgisayar alınca başlamak istediğim bir seri.
Dead Cells, Katana Zero, hades, HOI4, ETS gibi oyunlara bakabilirsin.

Dead Cells ve ETS oynadım Hades'e gelince onu almıştım biraz oynadım fakat mantığını anlamadım iade ettim geri almak istediğim bir oyun. Katana Zero da aklımda artık.
HOI4 zor bir oyun olduğunu söylüyorlar alışması vs o yüzden alıp almamakta kararsızım. EU4 de dikkatimi çekti ikisi arasında araftayim.

Xbox Game pas alıp tek oyun değil de birçok oyun oynayabilirsin 30TL'ye.

Bir ay da anca bir oyun bitirebilirim çok müsait değilim o kadar ilerleyen günlerden elime biraz daha para geçebilir o yüzden Game Pass düşünmüyorum.
Terraria olabilir fakat Online olarak da oynanabiliyor. Ama oyun tek oyunculu olarak oynarsan daha keyif alırsın.

Terraria'nin mantığı nedir acaba arkadaşıma aldırmak istedim fakat Minecraft gibi dedi anlamadık. Tek başıma da oynamak istemedim.

Hikayenin çok önde olduğu bir seri gibi gelmedi bana Dark Souls. Bu sebeple DS2 ve DS3 Deluxe Edition alıp ortadan daldım.

Sanki herkes 2'yi oynamadan 3'u oynama tarzı yorumlar yapıyordu. İlk oyunun oynanışı kötü olduğu için onu atla ama mutlaka 2 ve 3'u oyna yorumları okumuştum. Biraz daha bakinmak iyi olacak.

Bir ay da anca bir oyun bitirebilirim çok müsait değilim o kadar ilerleyen günlerden elime biraz daha para geçebilir o yüzden Game Pass düşünmüyorum.

Terraria'nin mantığı nedir acaba arkadaşıma aldırmak istedim fakat Minecraft gibi dedi anlamadık. Tek başıma da oynamak istemedim.

Mantığı Minecraft benziyor biraz gelişip düşman yaratıklarına karşı savaşıyorsun ve düşman yaratıklardan düşenler ile diğer düşman yaratık veya bosslara karşı savaşıyorsun ama tabii oyunda sadece boss değil NPC gibi senin işini kolaylaştırıcak yardımcılarda mevcut. YouTube'dan rehber izlersen daha iyi anlarsın çünkü oyunda çok şey var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı