Performans olarak rahat bir deneyim yaşayamazsın. Aynı işlemciyle oyunu ciddi FPS düşüşlerine rağmen oynuyordum, özellikle şehir içerisinde 20 FPS'e kadar düşüyordu. Dolayısıyla farklı alternatiflere yönelmen senin için daha iyi olacaktır.
Dead Cells ve ETS oynadım Hades'e gelince onu almıştım biraz oynadım fakat mantığını anlamadım iade ettim geri almak istediğim bir oyun. Katana Zero da aklımda artık.
HOI4 zor bir oyun olduğunu söylüyorlar alışması vs o yüzden alıp almamakta kararsızım. EU4 de dikkatimi çekti ikisi arasında araftayim.
Sanki herkes 2'yi oynamadan 3'u oynama tarzı yorumlar yapıyordu. İlk oyunun oynanışı kötü olduğu için onu atla ama mutlaka 2 ve 3'u oyna yorumları okumuştum. Biraz daha bakinmak iyi olacak.
Mantığı Minecraft benziyor biraz gelişip düşman yaratıklarına karşı savaşıyorsun ve düşman yaratıklardan düşenler ile diğer düşman yaratık veya bosslara karşı savaşıyorsun ama tabii oyunda sadece boss değil NPC gibi senin işini kolaylaştırıcak yardımcılarda mevcut. YouTube'dan rehber izlersen daha iyi anlarsın çünkü oyunda çok şey var.
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration includes the base game and Season Pass featuring all-new content. Explore Croft Manor in the new “Blood Ties” story, then defend it against a zombie invasion in “Lara’s Nightmare”.