30 vurup rank atlayamıyorum diyenler

297552

Hectopat
Makaleler
14
Evet bu tipleri tanıdınız değil mi? Valorant'a ilk başladığım sıralar bunları görüp vaov ne iyi oynuyor falan diyordum sonrasında elom yükseldi oyun bilgim yükseldi ve anladım ki bunların hepsi basit birer baiterdan ibaret, 2V1 fight anında hemen köşeye geçip adamı satıyor ve diğer adamı vuruyor böyle böyle 30 vurup ağlıyor rank atlayamıyorum diye, önemli olan 30 vurmak değil aldığın Killer'in öne midir, kendi yaşadığım bir maçtan örnek vermek istiyorum, 20 round boyunca 12 vurdum ve doğal olarak herkes laf yaptı falan, 12 11 de 1V4 atıp maçı kazandırdım ama övgü doğal olarak en yüksek vuran elemana gidiyor, ama bakıyorsun ki o eleman karşının en gereksiz adamını vuruyor, Clutch alamıyor, böyle olduktan sonra ne kadar vursan da o sayının bir önemi kalmıyor açıkçası benim fikrim bu yönde.

30 vurup rank atlayamıyorum.
image.png

30 vurup rank atlayamıyorum.
image.png
Ek olarak oynadığım ajandan bağımsız her maç min 5 fk ye sahibim.

Bende 30 vurup rank atlayamıyorum ama bunu diyen kişiler maçta sadece kill almaya oynuyor. Spikeyi kurmuyor veya korumuyor, çözmüyorlar (Bende öyleyim) ondan sonra maçı kaybettim diye ağlıyorlar.

30 vurup rank atlayamıyorum diyenlerin aldığı killerin pozisyonları yanlış. Eğer site girerken tutmak için pozisyon alan kişileri öldürürse çıkar round kazandırır. Eğer öbür siteda duran adamı öldürüp öldürüp 30 vuruyorsa o zaman çıkamaz. Takıma faydası olmaz çünkü.

Bu da 30 vurup rank atlayabildiğim hesabımın kariyeri. Bahsettiğiniz durumda impact dediğiniz killerin sayısı çok vuran bir kda sahibi insanda daha fazladır. Entry oynayan birinin fk si az ise baiter derim ve hak veririm size. Ben her ajanla entry gibi oynayıp %90 wr clutchları çok da imkansız değilse alırım. Buna rağmen 30 vurup kaybettiğim maçlar da oluyor yukarıdaki ss deki gibi, kazandığım maçlar da. Son olarak oynayışımda bir hata varsa 712 rr peak yapamazdım. Konuştuğunuz durum çok genelleyici.

1682091890471.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı