300.000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
300.000 TL
@Dante Zoldyck
Eğer ki, sistemi oyun için toplamayı düşünüyorsanız, bana göre 7800x3d bile fazlasıyla yeterli. Çok güçlü bir işlemci olduğundan dolayı, 4k'da bile güzel işler çıkarır.
Aynı şekilde ekran kartı için de geçerli. Ve ayrıca sıvı soğutmalı modele çok gerek varmı bilemedim yani. Siz herşeyin en iyisini almayı istiyorsunuz galiba.
Açık konuşmak gerekirse, bu kadarı biraz fazla bence.
Bakın yanlış anlamayın beni, burada öneri almak için danıştığınız için bende size fikrimi söylemek istedim. Kimsenin lafıyla hareket edecek değilsiniz zaten.
Siz bilirsiniz tabii yine de ama en iyisini almayı istiyorsanız, belirlediğiniz parçaları farklı yerlerden ayrı ayrı alın derim. Tek mağazadan topladığınızda biraz pahalı olabilir.

@Dante Zoldyck
Eğer ki, sistemi oyun için toplamayı düşünüyorsanız, bana göre 7800x3d bile fazlasıyla yeterli. Çok güçlü bir işlemci olduğundan dolayı, 4k'da bile güzel işler çıkarır.
Aynı şekilde ekran kartı için de geçerli. Ve ayrıca sıvı soğutmalı modele çok gerek varmı bilemedim yani. Siz herşeyin en iyisini almayı istiyorsunuz galiba.
Bakın yanlış anlamayın beni, burada öneri almak için danıştığınız için bende size fikrimi söylemek istedim. Kimsenin lafıyla hareket edecek değilsiniz zaten.
Siz bilirsiniz tabii yine de ama en iyisini almayı istiyorsanız, belirlediğiniz parçaları farklı yerlerden ayrı ayrı alın derim. Tek mağazadan topladığınızda biraz pahalı olabilir.
7800x3d için Sıvı soğutma gerekli. AMD bile bu işlemci için AIO Sıvı soğutma öneriyor.

CPU: 9950x3d (sadece oyun ise 9800x3d de olur)
GPU: 5090
Anakart: MSI MPG X870E CARBON Wİ-Fİ
Ram: Corsair Dominator Titanium 2x32 64gb 6000mhz cl30
SSD: MSI Spatium M580
Sıvı Soğutma: NZXT KRAKEN ELİTE 360 AIO
PSU: FSP HYDRO PTM PRO 1200W PLATİNİUM
Kasa: Zevk meselesi olduğu için öneri yapmayacağım. Zevkinize göre, parçaların uyumlu olacağı, hava akışı iyi olan kasa bakabilirsiniz.

Monitör: https://www.akakce.com/monitor/en-u...1-ms-4k-curved-oyuncu-u-fiyati,384712299.html
Hocam şu var.

@Dante Zoldyck
Buradan hangi bileşenleri çıkarmalı veya hangilerini eklemeliyim sizce? Örneğin sıvı soğutma hakkında bir yorumda bulunmuşsunuz, bu konuda hangi modeli veya ürünü tercih etmem gerektiğiyle ilgili önerileriniz neler? Amacım her şeyin en iyisini toplamak gibi görünse de, aslında her bileşenin en pahalısını seçmek istemiyorum. Bu noktada, sizin gibi bilgili birine danışmayı tercih ediyorum. Yardımlarınız ve değerli önerileriniz için tekrar çok teşekkür ederim

@Dante Zoldyck
Mesela ekran kartını vesaire model olarak değiştirmeli miyim?

Buradan hangi bileşenleri çıkarmalı veya hangilerini eklemeliyim sizce? Örneğin sıvı soğutma hakkında bir yorumda bulunmuşsunuz, bu konuda hangi modeli veya ürünü tercih etmem gerektiğiyle ilgili önerileriniz neler? Amacım her şeyin en iyisini toplamak gibi görünse de, aslında her bileşenin en pahalısını seçmek istemiyorum. Bu noktada, sizin gibi bilgili birine danışmayı tercih ediyorum. Yardımlarınız ve değerli önerileriniz için tekrar çok teşekkür ederim
96 GB ram 9900x3d olmamış 9800 oyun için daha iyi. 1500 W sizin ev çekiyor zaten 1500 w ne öyle SSD işlemci kadar fiyatı var. Daha iyisi toplanabilir.

@MelihÖzer
Ekran kartı için sıvı soğutmalı modele gerek varmı diye bir yorumda bulundum.

@Dante Zoldyck
Siz bilgisayarınızı tek bir site üzerinden mi toplamayı istiyorsunuz ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
Hayır gerek yok farklı farklı sitelerden de olabilir ben örnek olarak attım sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı