Ü ÜnalDmrl Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2019 #11 Stebph dedi: Hocam attığın 3. klavye mekanik değil. Genişletmek için tıkla... Alloy FPS RGB Mekanik Oyun Klavyesi | HyperX Mekanik denmiş aşağıda ama. Diğerlerinin RGB olmadığını nereden çıkardın anlamadım.
Stebph dedi: Hocam attığın 3. klavye mekanik değil. Genişletmek için tıkla... Alloy FPS RGB Mekanik Oyun Klavyesi | HyperX Mekanik denmiş aşağıda ama. Diğerlerinin RGB olmadığını nereden çıkardın anlamadım.
Urun6u Decapat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 85 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NYPD 12 Nisan 2019 #12 Sharkoon aklıma yatıyor. İnca ile ilgili bi bilginiz var mı peki. Bilek desteği yedek tuş falan geliyormuş yanında yazılana göre Stebph dedi: O klavye mekanik değil dostum. Sharkoon fiyatına göre kaliteli ürünler üretiyor kaygınız olmasın bende kullanıyorum Sgk3’ü ve şuana kadar bir sorun çıkarmadı. Genişletmek için tıkla...
Sharkoon aklıma yatıyor. İnca ile ilgili bi bilginiz var mı peki. Bilek desteği yedek tuş falan geliyormuş yanında yazılana göre Stebph dedi: O klavye mekanik değil dostum. Sharkoon fiyatına göre kaliteli ürünler üretiyor kaygınız olmasın bende kullanıyorum Sgk3’ü ve şuana kadar bir sorun çıkarmadı. Genişletmek için tıkla...
Ü ÜnalDmrl Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2019 #13 ÜnalDmrl dedi: Alloy FPS RGB Mekanik Oyun Klavyesi | HyperX Mekanik denmiş aşağıda ama. Diğerlerinin RGB olmadığını nereden çıkardın anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aynı ürün değil hocam şimdi gördüm pardon. Urun6u dedi: Sharkoon aklıma yatıyor. İnca ile ilgili bi bilginiz var mı peki. Bilek desteği yedek tuş falan geliyormuş yanında yazılana göre Genişletmek için tıkla... Bütçeni yükseltip K68 almanı öneririm. Uzun ömürlü bir klavyedir.
ÜnalDmrl dedi: Alloy FPS RGB Mekanik Oyun Klavyesi | HyperX Mekanik denmiş aşağıda ama. Diğerlerinin RGB olmadığını nereden çıkardın anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aynı ürün değil hocam şimdi gördüm pardon. Urun6u dedi: Sharkoon aklıma yatıyor. İnca ile ilgili bi bilginiz var mı peki. Bilek desteği yedek tuş falan geliyormuş yanında yazılana göre Genişletmek için tıkla... Bütçeni yükseltip K68 almanı öneririm. Uzun ömürlü bir klavyedir.
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 12 Nisan 2019 #14 ÜnalDmrl dedi: Alloy FPS RGB Mekanik Oyun Klavyesi | HyperX Mekanik denmiş aşağıda ama. Diğerlerinin RGB olmadığını nereden çıkardın anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hatalı yazdım o Rgb olayını sonradan farkettim dostum. Aşağılara inersen özellikler kısmında klavye türü membran diyor.
ÜnalDmrl dedi: Alloy FPS RGB Mekanik Oyun Klavyesi | HyperX Mekanik denmiş aşağıda ama. Diğerlerinin RGB olmadığını nereden çıkardın anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hatalı yazdım o Rgb olayını sonradan farkettim dostum. Aşağılara inersen özellikler kısmında klavye türü membran diyor.
Ü ÜnalDmrl Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2019 #15 Stebph dedi: Hatalı yazdım o Rgb olayını sonradan farkettim dostum. Aşağılara inersen özellikler kısmında klavye türü membran diyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın dostum bende hatalı attım. Satış yapan sitelerin açıklamalarına pek güvenmemek lazım.
Stebph dedi: Hatalı yazdım o Rgb olayını sonradan farkettim dostum. Aşağılara inersen özellikler kısmında klavye türü membran diyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın dostum bende hatalı attım. Satış yapan sitelerin açıklamalarına pek güvenmemek lazım.
Urun6u Decapat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 85 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NYPD 12 Nisan 2019 #16 K68 in sadece red aydınlatma olanı 400 tl gerçek rgbleri maleaef pahalı ÜnalDmrl dedi: Aynı ürün değil hocam şimdi gördüm pardon. [emoji846] Bütçeni yükseltip K68 almanı öneririm. Uzun ömürlü bir klavyedir. Genişletmek için tıkla...
K68 in sadece red aydınlatma olanı 400 tl gerçek rgbleri maleaef pahalı ÜnalDmrl dedi: Aynı ürün değil hocam şimdi gördüm pardon. [emoji846] Bütçeni yükseltip K68 almanı öneririm. Uzun ömürlü bir klavyedir. Genişletmek için tıkla...
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 12 Nisan 2019 #17 ÜnalDmrl dedi: Aynı ürün değil hocam şimdi gördüm pardon. Bütçeni yükseltip K68 almanı öneririm. Uzun ömürlü bir klavyedir. Genişletmek için tıkla... Corsair k68 red ledli olanı alabilir ama rgb versiyonu çok daha pahalı diye biliyorum.
ÜnalDmrl dedi: Aynı ürün değil hocam şimdi gördüm pardon. Bütçeni yükseltip K68 almanı öneririm. Uzun ömürlü bir klavyedir. Genişletmek için tıkla... Corsair k68 red ledli olanı alabilir ama rgb versiyonu çok daha pahalı diye biliyorum.
Urun6u Decapat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 85 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NYPD 12 Nisan 2019 #18 Aynen bende o şekil gördüm. İnca ile ilgili bi bilgi yok sanırım kimsede pek kullanan inceleme yazısı da bulamadım Stebph dedi: Corsair k68 red ledli olanı alabilir ama rgb versiyonu çok daha pahalı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...
Aynen bende o şekil gördüm. İnca ile ilgili bi bilgi yok sanırım kimsede pek kullanan inceleme yazısı da bulamadım Stebph dedi: Corsair k68 red ledli olanı alabilir ama rgb versiyonu çok daha pahalı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 12 Nisan 2019 #19 Inca hangi marka switch kullanıyor acaba? Outemu ise almayın derim.
Urun6u Decapat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 85 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NYPD 12 Nisan 2019 #20 "Inca Empousa Mekanik anahtarlar " diye bi anahtar belirtilmiş ilan sayfasında. Muhtemel kendi ürettikleri switchler Stebph dedi: Inca hangi marka switch kullanıyor acaba? Outemu ise almayın derim. Genişletmek için tıkla...
"Inca Empousa Mekanik anahtarlar " diye bi anahtar belirtilmiş ilan sayfasında. Muhtemel kendi ürettikleri switchler Stebph dedi: Inca hangi marka switch kullanıyor acaba? Outemu ise almayın derim. Genişletmek için tıkla...