300-350 TL USB kulaklık önerisi

Ozkanabz

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2018
Mesajlar
30
İyi forumlar arkadaşlar. Laptop'umun ses kartı kırık olduğu için jak girişi çalışmıyor. Bana 300-350 civarında önerebileceğiniz bir usb kulaküstü kulaklık öneriniz var mı acaba?
Yakın zamanda Twitch'de kendi çapımda yayın yapmaya da başlayacağım bu yüzden başlangıç olarak kullanmak için mikrofonu da cidden güzel bir kulaklık arayışındayım. Bu fiyat bandında en çok Rampage modelleri var ancak Rampage'nin kulak içi kulaklıklarından kullandım daha önce 2 defa ve ikisi de bozuldu bir süre sonra o yüzden çekincem var yine de kullanan arkadaşlardan deneyim ve tavsiyelerini bekliyorum.
 
Drop Plus veya CH321 alabilirsiniz.



Yurtdışından alma imkanın varsa 100 TL daha ucuz.

 
Rampage alınmaz, almayın.

@RPM
teşekkür ederim öneriniz için.
Drop Plus veya CH321 alabilirsiniz.



Yurtdışından alma imkanın varsa 100 TL daha ucuz.

ch321 modeli stokta gözükmüyor hocam. Onun dışında rampage drop plus benim de dikkatimi çekti biraz bütçemi aşsa da ancak Rampage önyargısı var biraz daha önce kullandığım için.
 
Drop Plus veya CH321 alabilirsiniz.



Yurtdışından alma imkanın varsa 100 TL daha ucuz.


Attığım ürünün nesi var?
Söyleseniz iyi olur. Öğrenirim.
 
@Ozkanabz dostum 1000 TL'ye kadar olan tüm kulaklıkları test ettim diyebilirim. Ses kalitesini ve rahatlığını beğenmesem emin olun önermezdim. Çok güçlü bir ses veriyor ve mikrofonu hiç dip ses yapmıyor. Logo basılmamış halini 1-2 haftadır kullanıyorum.
Aliexpress'teki olanı mı kullanıyorsunuz hocam ? Drop plus ile aynı kalitede bir ürünmü ki acaba ? tipi aynı ama. Bir de merak ediyorum ne kadar vergi gelir kim bilir.
 
Hocam dün drop Plus aldım bir konu açmıştım ve drop Plus önerildi benim de YouTube kanalım var onun için bir de rekabetçide ses kasmak için aldım aşırı rahat bir yapısı var bence drop Plus almalısın mikrofonuda güzel sesi net iletiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı