300-400 bin TL araba önerisi

deqalss

Femtopat
Daha fazla  
300-400 bin TL arası LPG'li araba bakıyorum. Genellikle Ford Focus, Renault Megane en çok tercih edilenlerden. Bazen temiz citroën C4 de görüyorum. Yardımcı olabilir musunuz?

Fiata bulaşma Linea'lar %90 taksi çıkması olur megan 2 veya HB ve sınıfının en genişi 307 1.6 benzinli alına bilir.

300-400 bin TL arası LPG'li araba bakıyorum. Genellikle Ford Focus, Renault Megane en çok tercih edilenlerden. Bazen temiz citroën C4 de görüyorum. Yardımcı olabilir musunuz?
Megan 1 1.6 16v
Megan 2 1.4 16v hatchback lerin piyasası bu fiyatlara yakın
Bu araçların ortalama temizlikte olduğunu varsayarsak öneriyorum yoksa aynı fiyata daha yeni araçlar çıkabilir ama sorunsuzluk için bunlar

Megan 1 1.6 16v.
Megan 2 1.4 16v hatchbacklerin piyasası bu fiyatlara yakın.
Bu araçların ortalama temizlikte olduğunu varsayarsak öneriyorum yoksa aynı fiyata daha yeni araçlar çıkabilir ama sorunsuzluk için bunlar.

Megan 2 benzinli = ölüm çok sorunlu az tutulur satması zor masrafı ağır bunları göz önünde bulundurmak lazım.

Megan 2 benzinli = ölüm çok sorunlu az tutulur satması zor masrafı ağır bunları göz önünde bulundurmak lazım.
Alakası yok hocam Renault 1.6 16v motoru Megan 1 de kullanıldı Megan 2 Fluence de Megan 4 de hepsinde de sorunsuz
Megan 2 ilk çıktığında dizeli daha çok ilgi görüyordu ama şimdi hepsinin km si çok yükseldi. Benzinlilerin şuan da piyasası daha iyi dizele göre daha sorunsuz dizele göre
Motor performansı da yeterli lpg ye uyumlu motor
Bakımsız kötü bir Megan 2 ye denk gelirseniz dedikleriniz geçerli 400-450 ye temizi bulunur Megan 2 lerin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı