300-400 bin TL araba önerisi

NightFoX54

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 23 yaşında yakında üniversiteden mezun olacak bir gencim ve ilk arabamı almaya karar verdim. 300-400 bin TL bandında bir bütçem var ama arabalardan pek anlamadığım için kaybolmuş durumdayım. Nelere dikkat etmeliyim? Ne tarz arabalardan uzak durmalıyım gibi konularda bilgilendirip yardımcı olabilir misiniz? Veya piyasaya hakimseniz İstanbul/Gebze/Sakarya illerinden güzel ilanları da atabilirsiniz.
Gözüme takılan birkaç ilanı aşağıda bırakıyorum:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 23 yaşında yakında üniversiteden mezun olacak bir gencim ve ilk arabamı almaya karar verdim. 300-400 bin TL bandında bir bütçem var ama arabalardan pek anlamadığım için kaybolmuş durumdayım. Nelere dikkat etmeliyim? Ne tarz arabalardan uzak durmalıyım gibi konularda bilgilendirip yardımcı olabilir misiniz? Veya piyasaya hakimseniz İstanbul/Gebze/Sakarya illerinden güzel ilanları da atabilirsiniz.
Gözüme takılan birkaç ilanı aşağıda bırakıyorum:

Dostum buradaki tum araclari listenden silmeni oneririm. Megane 2 cok keyifli bir aractir ancak elektronigi boldur. Yani sana masraf cikarmasi cok muhtemel, Audi zaten cok eski ve tutulmayan bir model, bir araba parasi daha harcatir sana. Sen nasil bir arac istedigini soylersen yardimci olayim.

Bu butcelere 2010 ustu Linea, Punto bulabilirsin. 480.000'lik Megane atmissin, eger o kadar butcen varsa 2010 ustu Corsa, Fiesta gibi yurutmesi ucuz gence daha cok giden araclar bulabilirsin.

Dostum buradaki tum araclari listenden silmeni oneririm. Megane 2 cok keyifli bir aractir ancak elektronigi boldur. Yani sana masraf cikarmasi cok muhtemel, Audi zaten cok eski ve tutulmayan bir model, bir araba parasi daha harcatir sana. Sen nasıl bir arac istedigini soylersen yardimci olayim.

Bu butcelere 2010 ustu Linea, Punto bulabilirsin. 480.000'lik Megane atmissin, eger o kadar bütçen varsa 2010 ustu Corsa, fiesta gibi yurutmesi ucuz gence daha cok giden araclar bulabilirsin.

Hocam selam, 480 binlik olan ilan ben baktığımda 300 küsurdü bir anda fiyat yükseltmişler sanırım. Audi zaten sıkıntı çıkarır gibi gelmişti bana da.

Megane 2 için babam iyi olur vs diyordu o yüzden bakıyorduk. Hyundai getz de iyi olabilir diyordu. Bütçe biraz daha ufaldı gibi şu an bir de. 350 Max olacak gibi.

Linea veya Punto iyi olur mu emin misiniz? Bana çok sorun çıkarmayacak, genel ayağımı yerden kesecek bir şey arıyorum açıkçası. Nispeten bu Megane 2'lerin görüntüsü de hoşuma gidiyor ama aşırı şart da değil öyle gözükmesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı