300-400₺ GPU önerisi

Bütçe
500₺
Evet, farklı bir model ile karıştırmışım, P7H55-M lx ASUS model anakart*

Evet, satın alıp denemiştim :D , 0.25-0.3 cent civarı üretiyordu R5 1600 AF işlemcim bile 0.45 cent üretiyor :D

Arkadaşlar bu arada anakart 8 GB RAM destekliyormuş, ben buna 16 GB taksam çalışır mı?

Maalesef işe yaramaz paranı boşa harcamış olursun yeni bir anakart almadan olmaz 8 GB destekleyen bir anakarta bir tane daha 8 RAM almak olmaz yani.

Hala aktif.
Arkadaşlar HD7860 POWERCOLO 2G olan bir ekran kartına anlaştık, güvenilir bir Aracı site önerebilirmisiniz?
O kartların TDP değeri çok yüksek. Muhtemelen yeni bir PSU almanı gerektiricek. PSU ve ekran kartına vereceğin ana parayı hesaplayıp birleştirirsek; 500-600 TL gibi bir değer çıkar. O fiyata da GTX650 TI veya GTX750 almayı düşünebilirsin.

O kartların TDP değeri çok yüksek. Muhtemelen yeni bir PSU almanı gerektiricek. PSU ve ekran kartına vereceğin ana parayı hesaplayıp birleştirirsek; 500-600 TL gibi bir değer çıkar. O fiyata da GTX650 TI veya GTX750 almayı düşünebilirsin.
Adam anlaşmayı bozdu başkasına satmış, 750Ti falan almayı düşünüyorum bu arada PSU FSP-60UHCBD gibi bir şey 500W 85+ bronze garantisi var
İnternette 500w 80+ yeterli olur yazıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı