WatBranchi
Kilopat
Teşekkürler. Çok hoş duruyor başka tavsiyelerde olursa değerlendirip ona göre sipariş vereceğim inşallah.Hayırlı olsun, Bloody W70 Max bakabilirsin.
Katar Pro var, Glorious Model D var fakat ben bizzat deneyimledim W70 Max mükemmel bir fare.Teşekkürler. Çok hoş duruyor başka tavsiyelerde olursa değerlendirip ona göre sipariş vereceğim inşallah.
Şuanki mousem küçük notebook mouselarından "Claw" da gösterildiği gibi tutuyorum ama mouse küçük diyemi öyle tutuyorum emin değilim.Hocam elinizin boyunu şu şekilde ölçer misin?
Bir de mouse hangi şekilde tutuyorsun?
Eki Görüntüle 999162
Eki Görüntüle 999148
Diğerlerine göre W70 Max çok daha iyi duruyor.Katar Pro var, Glorious Model D var fakat ben bizzat deneyimledim W70 Max mükemmel bir fare.
Şu anki mousem küçük notebook mouselarından "claw" da gösterildiği gibi tutuyorum ama mouse küçük diye mi öyle tutuyorum emin değilim.
2. görseldeki ölçüde 19.5 cm.
Diğerlerine göre W70 Max çok daha iyi duruyor.
Bütçem esneyebilir çok önemli değil ancak W70 Max bir kaç tık daha iyi gibi geldi bana.Teşekkür ederim yorumunuz için.Asus P504 ROG Gladius II Core Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus P504 ROG Gladius II Core Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus P504 ROG Gladius II Core Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer bütçeyi 100 TL kadar arttırabilirseniz.
Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkür ederim.
W70 Max nedense banada çok sıcak görünüyor teşekkür ederim.Bloody W70 Max elinize en iyisi olur bence.
Bloody W70 MAX Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody W70 MAX Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody W70 MAX Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 608,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu var ama biraz ağır diye biliyorum.
HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com