300-400 TL arası mouse önerisi

Bütçem esneyebilir çok önemli değil ancak W70 Max birkaç tık daha iyi gibi geldi bana. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Teşekkür ederim.

W70 Max nedense bana da çok sıcak görünüyor teşekkür ederim.

Hocam tabii sizin kararınız ama Razer DeathAdder V2 daha kaliteli bir mouse.

Bütçem esneyebilir çok önemli değil ancak W70 Max bir kaç tık daha iyi gibi geldi bana.Teşekkür ederim yorumunuz için.

Teşekkür ederim.

W70 Max nedense banada çok sıcak görünüyor teşekkür ederim.
W70 Max pişman etmez gerçekten güzel bir fare şimdiden hayırlı olsun. :)

Arkadaşlar profesyonel bir oyuncu değilim. Legion 5 Pro siparişi verdim Amazon üzerinden. Şöyle ortalama bir mouse ihtiyacım var. F/P ürünü olsun istiyorum. Daha uygun fiyatlara da olabilir. Maksimum fiyatım başlıkta belirttiğim gibi.
Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.

Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.
Aslında Deathadder v2 almak üzereydim. Ancak sizinde önerinizi değerlendirebilirim. 500'e kadar tavsiye verebilirsiniz. Çünkü deathadder v2 ye ikna oldum fiyatıda 500 TL.

Tutuş şeklim Claw (ancak yıllardır küçük notebook mouselerinden kullanıyorum o sebepten mi bilmiyorum/FingerTip'te benim tutuşuma yakın bir tutuş olabilir.)

19,5 cm - Claw

Aslında DeathAdder V2 almak üzereydim. Ancak sizinde önerinizi değerlendirebilirim. 500'e kadar tavsiye verebilirsiniz. Çünkü DeathAdder v2'ye ikna oldum fiyatı da 500 TL.

Tutuş şeklim claw (ancak yıllardır küçük notebook mouselerinden kullanıyorum o sebepten mi bilmiyorum/FingerTip'te benim tutuşuma yakın bir tutuş olabilir.)

19,5 CM - claw.

DeathAdder V2 palm tutuşa uygun bir fare claw tutuşda o fareyi kullanamazsın ve bütçeni ve el boyutunu göze alınca senin için en uygun fare budur.

Arkadaşlar profesyonel bir oyuncu değilim. Legion 5 Pro siparişi verdim Amazon üzerinden. Şöyle ortalama bir mouse ihtiyacım var. F/P ürünü olsun istiyorum. Daha uygun fiyatlara da olabilir. Maksimum fiyatım başlıkta belirttiğim gibi.

Bu fareyi yaklaşık 1 ay önce İtopya 279 TL'den satıyorlardı sonradan fiyatı inanılmaz derecede artınca önermeyi bırakmıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı