300-400 TL ekran kartı ve RAM önerisi

O 2 GB ekran kartı al diyen arkadaşlarına bir daha bilgisayarla ilgili bir şey sorma Uzaktan yakından bilgisayardan anlamadıklarını gösterir bu cümleleri.
Ekran kartı alırken VRAM'e bakmazsın. VRAM GPU'nun gücünü belirlemez.

Muhtemelen aynı modelin 1 GB ile 2 GB modeli arasında söylemiştir o kişi.

Aldığına değecek bir ekran kartı bakıyorum ve hiç bir türlü bütçene uymuyor maalesef.
Tavsiyem biraz daha para biriktirip 2. el GTX 750 TI almanız ve PC'nizin RAM'ini 8 GB'a çıkarmak olacaktır ki aldığınıza değsin.
Muhtemelen aynı modelin 1 GB ile 2 GB modeli arasında söylemiştir o kişi.
Hiç sanmıyorum

Aldığına değecek bir ekran kartı bakıyorum ve hiç bir türlü bütçene uymuyor maalesef.
Tavsiyem 2. el GTX 750 TI almanız ve PC'nizin RAM'ini 8 GB'a çıkarmak olacaktır.

Hiç sanmıyorum
Gtx 750 ti ne kadar 2. elde oda baya iyi olur.

Yok ya "FantastikTürk" ün dediğine göre anlamıyor olabilir. Ben de genelinden anlarım da ekran kartı ile ilgili hiçbir şey bilmem cidden Yardımınız için teşekkürler. Başka önerisi olan varsa bekliyorum.

@yunuss_36 Açıkcası başka bir öneri yapabilecek kimse yok çünkü önerecek başka bir seçenek yok.

Önermediğim ancak seçenek olan diğer bir ihtimal de Çin'den GTX 650 almanız olabilir. Önermediğim kısmı Çin'den gelmesi değil, performansı.

Dediğim gibi ikinci el bir GTX 750 TI + 8 GB RAM önerim olur. Halihazırda PC'nizde ne kadar RAM var bilmiyorum ancak 8 GB'a yükseltmek yararınıza olur. GTX 750 TI normal PUBG dahil piyasadaki oyunların çoğunu düşük ayarlarda akıcı oynatır ancak 8 GB altında bir RAM ile PUBG gibi oyunlarda RAM'lerden dolayı FPS dropları yiyebilirsiniz.

PUBG değil de PUBG Lite oynayacağım. O yüzden ekran kartı GTX 750 Ti kadar iyi olmasına gerek yok. R7 240'ı önceden de duymuştum onu almayı düşünüyorum. RAM'e gelirsekte yine bir öneriniz var mı (Marka olarak) arkadaşlar? Bütçe yine aynı gereksinime göre artırılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…